4 πολύ καλοί λόγοι για να κάνεις σχέση με γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας

Για σένα που προβληματίζεσαι αν αξίζει. 

Θυμάσαι που κάποτε οι γυναίκες έλεγαν ότι δεν βρίσκουν άντρες να τις καταλαβαίνουν και ότι όλοι ωριμάζουν αργότερα και γι’ αυτό επιλέγουν τελικά αρκετά μεγαλύτερους; Τα χρόνια πέρασαν, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον το παιχνίδι παίζεται αλλιώς-κλεμμένο από masterchef αλλά ταιριάζει-. Τελοσπάντων για να μπω στο θέμα, έχω να σου πω ότι πλέον τα κορίτσια έχουν κάνει στροφή –ουχί στην ποιότητα αλλά την ποσότητα και δη την αρνητική-. Τι εννοώ; Ότι πολύ απλά όλο και περισσότερες πέφτουν στον έρωτα ηλικιακά μικρότερων ανδρών οι οποίοι σχεδόν πάντα είναι έτοιμοι να τους ανοίξουν την αγκαλιά τους. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι σε σκέψη -για το αν θα ενδώσεις στη δική σου Χριστίνα Μαρκάτου ως άλλος Αντώνης Καλούδης- παρακάτω σου έχω τους λόγους που θα σε πείσουν να το κάνεις.

 

 

Ξέρει τι θέλει

Είτε είναι γάμος και παιδιά, είτε περιπέτεια, είτε απλά θέλει να αράξει και να περνάει καλά, το ξέρει, το νιώθει και θα στο πει. Όχι δε θα σου πει άλλα στην αρχή και θα σου τα αλλάξει στην πορεία. Όχι δε θα σου κάνει νάζια και όχι όταν την ρωτήσεις τι έχει δε θα σου πει «Τίποτα» κοιτάζοντάς σε όπως η Cersei τον Tyrion-αν δεν καταλαβαίνεις να δες Game of Thrones πλιζ-. Θα είναι ειλικρινής και συνεπής στα θέλω της. Και όταν αυτό πάψει να ισχύει θα το καταλάβεις γιατί μάλλον θα σε χωρίσει.

giphy

Έχει τα δικά της χρήματα

Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι γυναίκες έχουμε ανεξαρτησία, δουλεύουμε σαν είλωτες και ευτυχώς αρκετές φορές ανταμειβόμαστε. Αυτό σημαίνει, ότι μία γυναίκα μεγαλύτερή σου, αν εσύ είσαι 28 και εκείνη 40 (ένα παράδειγμα φέρνω μη με σκας) όχι μόνο έχει πετύχει κάποια πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά έχει κάνει και τα κουμάντα της που λέει και ο λαός. Με λίγα λόγια, εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να περάσεις καλά και να μην είσαι μίζερος σαφώς. Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που κάνουν σχέση με νεότερους άντρες, έχουν συνήθως την ανάγκη να έχουν κάποιον να φροντίσουν. Από τη φροντίδα μέχρι την εκμετάλλευση ο δρόμος είναι μικρός. Το νου σου.

Έχει πράγματα να συζητήσει

Και ενώ εσείς οι άντρες είστε μεγάλα παιδιά, σε ό, τι έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο και τις γενικότερες γνώσεις νομίζω ότι μας τρώτε. Είναι γιατί όταν είστε μπακούρια ψάχνεστε πολύ; Είναι γιατί είναι στη φύση σας; Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να συζητήσεις για πολιτικά, για ένα βιβλίο ή για μία ταινία (όχι με το Hugh Grant) μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι σίγουρα ιδανική. Λυπάμαι που το λέω, αλλά με συνομήλικη θα πρέπει να το ψάξεις πολύ.

 


Και σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ…

Εντάξει οι καιροί έχουν αλλάξει και πλέον μία κοπέλα 22 ετών έχει αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες, σε αντίθεση με μία 10ετία ή 15ετία πριν. Ωστόσο, η μεγαλύτερή σου, δεν θα έρθει μαζί σου επειδή έχεις αυτοκίνητο, γυμνάζεσαι και τα καλοκαίρια πας στην Μύκονο. Προφανώς βρίσκει κάτι άλλο σε σένα, που δεν βρίσκει αλλού. Και πίστεψέ με, σε αυτή την περίπτωση το σεξ θα είναι πάαααααρα πολύ καλό. Αν βέβαια δε θιχτεί ο εγωισμός σου όταν σου πει το πρώτο: «Δε δοκιμάζουμε κάτι άλλο;».

giphy 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved