4 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

Όπως τα αναλύουν οι ειδικοί

Είμαι σίγουρη ότι έχεις βαρεθεί να ακούς συμβουλές περί φλερτ και σχέσεων ειδικά από τον κάθε… άσχετο που τα παίζει ειδήμων. Ίσως μία τέτοια είμαι κι εγώ (εντάξει όχι αλλά είμαι ταπεινή), οπότε σήμερα λέω να απευθυνθώ ή μάλλον να καταφύγω σε συμβουλές ανθρώπων που όχι μόνο ξέρουν από νύχτα αλλά ξέρουν και από έρωτα. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στους απανταχού bartenders οι οποίοι όχι μόνο μαθαίνουν τα προβλήματα και τα προσωπικά του εκάστοτε πελάτη, αλλά γίνονται και μάρτυρες της απαρχής σχέσεων και παθών. Ε αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, ήρθε η ώρα να δώσουν τις συμβουλές τους για ένα πετυχημένο ραντεβού.

Μην την αναγκάσεις να πιει

Το πρώτο πράγμα που θα σου πει ένας bartender είναι ότι δεν πρέπει να πιέσεις τη συνοδό σου να πιει αλκοόλ, ή έστω όχι παραπάνω απ’ ότι εκείνη θέλει. Μπορεί λοιπόν ο δικός σου απώτερος σκοπός να είναι να γίνεις λιώμα και στη συνέχεια να πας για κάποια πλύση στομάχου, δε σημαίνει όμως ότι αυτός είναι και ο δικός της. Και τελοσπάντων, αν ασκήσεις πίεση από το πρώτο κιόλας ραντεβού, δεν είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις και δεύτερο.

Μη φλερτάρεις με τη σερβιτόρα ή την barwoman

Ξέρω ότι είσαι αμήχανος και ότι θέλεις να φαίνεσαι όσο το δυνατόν πιο σέξι και αισθησιακός γίνεται, αλλά το να φλερτάρεις την κοπέλα την ώρα που δουλεύει και μάλιστα ενώ συνοδεύεις μία άλλη γυναίκα, είναι σφάλμα ολέθριο και καλά θα κάνεις να το προσέξεις. Εκ πείρας σου μιλάω, καμία γυναίκα δεν εκτιμάει το καμάκι που εκτυλίσσεται μπροστά της και το οποίο δεν έχει ως στόχο την ίδια!

Χωρισμός με μήνυμα; 4 περιπτώσεις που δεν είναι τόσο τραγικό!

giphy

Μη μιλάς πολύ

Εντάξει αν δεις ότι εκείνη δε βγάζει άχνα –είναι κοινώς μουγκοθόδωρος- τότε προφανώς και οφείλεις να πάρεις τα ηνία της συζήτησης. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχεις βγει με γυναίκα με στόμα και λαλιά, άσε σε εκείνη την πρωτοβουλία και μην τη διακόπτεις ακόμη κι αν αυτά που λέει σε αφορούν όσο και οι τάσεις της μόδα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Είναι πολύ σπουδαίο για έναν άντρα να ξέρει να ακούει. Και ακόμα κι αν το προσπαθήσεις, η εντύπωση που θα της δημιουργήσεις θα είναι άκρως θετική.

giphy 1

Πόσες θερμίδες μπορείς να κάψεις κατά τη διάρκεια του οργασμού;

Γενικά μην έχεις συγκεκριμένo στόχο

Η αλήθεια είναι ότι όταν βγαίνουμε ραντεβού, ως στόχο θα πρέπει να έχουμε την καλοπέραση και μόνο αυτό. Το αν θα υπάρξει και δεύτερο ή αν θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, είναι ζητήματα που θα πρέπει να σε απασχολήσουν από ένα χρονικό διάστημα και μετά. Το κακό που κάνετε εσείς οι άντρες, είναι ότι βγαίνετε έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας. Και όταν τα πράγματα δεν πάνε βάσει σχεδίου, απογοητεύεστε και τελικά κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις. Enjoy the moment…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved