Τα 4 είδη τατουάζ που λατρεύει να χτυπάει ένας άντρας

Σου μπαίνουν ιδέες;

Θες να κάνεις αλλά σκέφτεται «τι;». Θες να είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά από την άλλη σκέφτεσαι και την ασφαλή επιλογή του σχέδιου.

Όποιος και αν είναι ο προβληματισμός σου, το παρακάτω αληθεύει: Υπάρχουν τατουάζ και τατουάζ αλλά στην πλειοψηφία τους, οι άντρες, προτιμούν συνήθως 4 συγκεκριμένα σχέδια.

Στα παρουσιάζουμε και ενδεχομένως μέσα σε αυτά, να βρεις και εσύ κάτι για σένα.

 

1. Σχέδια με ζώα

26 adam levine tattoos 006.nocrop.w710.h2147483647.2x

Για τον καθένα εκεί έξω, η αποτύπωση του ζώου έχει κάτι διαφορετικό να πει. Τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος. Τα τατουάζ με ζώα δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και οι Μαορί φρόντιζαν να τα κάνουν τατουάζ εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Από λιοντάρια και λύκους μέχρι αετούς, αρκούδες και ελέφαντες, τα συγκεκριμένα τατουάζ είναι διαχρονικά και βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων.

Κάν' το όπως:
o Adam Levine.

 

2. Πορτρέτα

eminemtat

Οι celebrities τα αγαπούν ιδιαιτέρως. Αποτυπώνουν από αγαπημένα τους πρόσωπα, μέχρι εκείνα διαφόρων θρησκειών, μυθικά ή και άλλων celebrities. Συγκεκριμένα, το τατουάζ-πορτρέτο έχει ως στόχο την διατήρηση της μνήμης ενός προσώπου, είτε να τονίσει την σημασία που παίζει στη ζωή του ατόμου. Όπως συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση παραπάνω.

Κάν' το όπως:
o Eminem.

 

Δες και τα κορυφαία σχέδια που κάνουν στη σπονδυλική στήλη

 

3. Γράμματα Αλφαβήτου

Tattoo Ideas for Men GQ J Balvin Lettering

Είτε από ελληνικό, είτε από λατινικό, είτε από κινέζικο αλφάβητο και ό,τι άλλο βάλει ο νους, τα γράμματα δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους και δεν θα βγουν ως τοπ επιλογή για όσους κάνουν τατουάζ. Δεν είναι μόνο τι εκπροσωπεί το κάθε γράμμα αυτό καθαυτό. Είναι οι πολλοί και διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείς να το αποτυπώσεις – στις γραμματοσειρές που θα σου δείξει ένας tattoo artists, αποκλείεται να μην βρεις κάτι που να σου αρέσει. Ιδιαίτερα διάσημα, είναι τα γράμματα που αποτυπώνονται στα δάχτυλα.

Κάν' το όπως: ο J Balvin.

 

4. Νεωτεριστικά

original

Είναι μία νέα τάση που έχει έρθει στη μόδα τα τελευταία 4 χρόνια και δείχνει να αποκτά όλους και περισσότερους οπαδούς. Γεωμετρικά σχέδια και χρώματα, σπείρες και αριθμητικές προόδοι. Οτιδήποτε «μαθηματικό» ή γεωμετρικό σχήμα, συνδυάζεται με την φιλοσοφία γύρω από την ζωή, αν και όσοι τα κάνουν τονίζουν πως εκτιμούν περισσότερο την μίνιμαλ προβολή που τους δίνει το σχέδιο.

Κάν' το όπως: ο Jason Momoa.

 

Και 3 συμβουλές για να έχεις στο νου

Τα tribal έχουν βγει αρκετά από τη μόδα. Οπότε προσοχή.

Τα μέρη με λιγότερο κρέας, σαφώς και θα πονούν περισσότερο. Τα πλευρά και το σημείο πίσω από το γόνατο αναφέρονται ως αυτά που προκαλούν περισσότερο πόνο.

Κοίταξε το τατουάζ να λέει κάτι για σένα. Όχι για τους άλλους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved