3 είδη τατουάζ που θα χτυπάγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη

Ζητάμε την επιείκεια σας για το τελευταίο.

Φαντάσου να κάθεσαι αραγμένος σε μια γωνιά, να σηκώνεις το μανίκι του πουλόβερ σου και να κρατάς το κινητό σου πάνω από το τατουάζ που μόλις χτύπησες (και το οποίο περιποιείσαι έτσι όπως πρέπει κι έτσι όπως στα έχουμε γράψει). Παραδίπλα σου, 2-3 άγνωστοι να σε κοιτάζουν και να σκέφτονται πως το πιο πιθανό είναι να φωτογραφίζεις το tattoo για να το ανεβάζεις ως γνήσιος ποζεράς στο Instagram σου. Πόσο μυρωδιάδες;

Πού να καταλάβουν πως το τατουάζ σου έχει προχωρήσει σε ύψιστα επίπεδα γαμηστερότητας κι ότι δεν μιλάμε για λίγο μελάνι περασμένο απλά στο δέρμα σου αλλά για μια νέα τάση που ακούει στο όνομα...


1. Soundwave Tattoos

Μιλάμε ουσιαστικά για δερματοστιξία που δεν περιλαμβάνει κάποιο σχέδιο, γραμματοσειρά ή εικόνα κι απλά αποτυπώνει ένα ηχητικό κύμα το οποίο αν σκανάρεις με ένα ειδικό app, τότε μπορείς να ακούσεις κάποιους ήχους της επιλογής σου: το αμόρε να σου λέει «σ΄αγαπώ», το γάβγισμα του λατρεμένου σου σκύλου, το πρώτο κλάμα του παιδιού σου, το αγαπημένο σου σύνθημα στην κερκίδα ή ό,τι άλλο μπορεί να κάνει πιο συγκινησιακούς τους χτύπους της καρδιάς σου. 

 

2. 3D Tattoos

Από τις άγκυρες του Ποπάυ και τους καρχαρίες των φυλακόβιων στα 70s, φτάσαμε στην εποχή των τρισδιάστατων σχεδίων.  Εκείνων που σε κάνουν να τα κοιτάς και να τα ξανακοιτάς αναφωνώντας «ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Είναι αυτό αληθινό;!». Φαντασία να 'χεις (και καλό tattoo artist που να εμπιστεύεσαι τη δουλειά του) και μπόλικα ευρώ διαθέσιμα, τα 3d tattoo δεδομένα μπορούν να σε ανεβάσουν επίπεδο. Ιδανική τεχνική για εσένα που θέλεις να χτυπήσεις κάτι σε προσωπογραφία.

 

3. Karafla Tattoos

Νταξ, αυτό περισσότερο πιάνει τα 2/3 της συντακτικής ομάδας του Ratpack που ένα κάποιο πρόβλημα τριχόπτωσης το έχουμε και γι' αυτό θέλουμε να δείξεις κατανόηση (αν ανήκεις στη συνομοταξία των μαλλιάδων). Ωστόσο, το πρόβλημα είναι υπαρκτό κι απασχολεί πάρα πολύ κόσμο και κοσμάκη έξω από τα στενά όρια του γραφείου μας. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να δεις ότι το μελάνι είναι ένας τρόπος για να καλύψεις το πρόβλημα, όταν τουλάχιστον αυτό έχει φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο. Και να έχεις πάντα στο μυαλό σου την εξής εξίσωση: ξυρισμένο κεφάλι > καραφλό κεφάλι. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved