11 θηλυκά υποταγμένα στη σαγηνευτική τέχνη του τατουάζ

Από Ατζελίνα Τζολί μέχρι Ριάνα και Τζένερ, το μελάνι ρέει άφθονο.

Κορίτσια με τατουάζ. Ωραίο, αλλά και επικίνδυνο. Συνδυασμός που είτε θα στείλει τα μάτια μας στον παράδεισο είτε θα τα κάψει μια για πάντα σε μια ιδιότυπη αισθητική κόλαση. Διότι, εδώ λέμε μόνο αλήθειες και πολλές φορές, κορίτσια, έχετε καταφέρει να δώσετε τα κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας με το τατουάζ, κι άλλες να την καταδικάσετε.

Ωστόσο, επειδή εμένα μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες και όχι τα «ψουψου», δεν σου πέφτει λόγος για το τατουάζ δεν σου πέφτει λόγος για τα τατουάζ της άλλης. Ξέρεις, αυτά τα «γιατί το έκανε σε εκείνο το σημείο;» Για να το βλέπεις καλύτερα, απαντάω, ή για να το βλέπουν μόνο όσοι η ίδια θέλει να το δουν. «Γιατί είναι τόσο μεγάλο;», Για να το βλέπεις καλύτερα, ξαναπαντώ.

Άπαξ και της αρέσει, εσένα σου περισσεύει. Τόσο απλό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις. Σε κάποιες πάει περισσότερο από άλλες, άλλες προτιμούν πιο ωραία σχέδια ή το υποστηρίζουν με το συνολικό τους στυλ –το οποίο είναι και το δυσκολότερο.

Έψαξα και βρήκα μερικές πανέμορφες γυναίκες που υπηρετούν με όλα τους τα θέλγητρα την τέχνη του τατουάζ. Άλλε με πολύχρωμα μανίκια, άλλες με μικροσκοπικές λέξεις και άλλες με τεράστια σχέδια.

Ρίξε μια ματιά στην γκάλερι παρακάτω και θα του διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved