Τρεις συμβουλές για σένα που ξυρίζεις μονίμως το κεφάλι σου

Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι το σκαλπ θέλει φροντίδα.

Είσαι από εκείνους που δεν χαμπαριάζουν κι αποφάσισες να ξυρίσεις το κεφάλι σου, μαγκιά σου και μπράβο σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματά η περιποίηση. Με το κεφάλι σου, λοιπόν, ξυρισμένο μπορεί να μην ανησυχείς για τα μαλλιά σου και την πομάδα σου , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται και εκείνο την περιποίηση του.

Τα τρία αυτά παρακάτω must, είναι για σένα που θες να μοιάσεις στον The Rock. Στο κεφάλι του δηλαδή. 

 

Φρόντισε το ξυράφι να είναι καλό

rock1

Αν θέλεις να διατηρήσεις το καλοξυρισμένο σου γουλί-κούρεμα, επιβάλλεται να έχεις και καλό εξοπλισμό. Ξέχνα λοιπόν τα ξυραφάκια μίας χρήσης και αγόρασε ένα καλό «εργαλείο», που όχι μόνο θα κάνει σωστά τη δουλειά του αλλά δεν θα σου δημιουργεί και ερεθισμούς. Έχε στο νου σου πως άπαξ και ξυρίσεις το κεφάλι, οι τρίχες βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

 

Προφανώς και χρειάζεσαι αντηλιακό (ακόμα και τον χειμώνα)

rock2

Το ότι ο ήλιος επιτίθεται με κάθε δυνατό τρόπο δεν χρειάζεται δα και πυρηνική φυσική. Όταν πάλι έχουμε συννεφιά δεν σημαίνει πως οι βλαβερές ακτίνες δεν κάνουν την δουλειά τους. Ο ήλιος την δουλειά του την κάνει μια χαρά και το «σκαλπ» σου χρειάζεται φροντίδα. Φρόντισε λοιπόν καθημερινά -και ειδικά αν η δουλειά σου σε θέλει πολλές ώρες στο δρόμο- να βάζεις αντηλιακή κρέμα στο κεφάλι. Μπορεί να σου ακούγεται χαζό, αλλά είναι πιο γελοίο να έχεις κοκκινίλες από καψίματα.

 

Το σπρέι το τίμιο το αντιιδρωτικό

rock3

Το σκαλπ βγάζει ιδρώτα. Νόμος. Και χειμώνα και καλοκαίρι. Και αν είσαι από τα παλικάρια που γυμνάζονται εντατικά, θα χρειαστείς ένα αντιιδρωτικό σπρέι για να κάνεις σωστά την δουλειά σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως καλύτερα να ψεκάζεις το σκαλπ σου το βράδυ πριν τον ύπνο, ώστε να αφήσεις τα συστατικά να ενεργήσουν και να προστατέψουν το δέρμα.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved