5 λάδια για να μην σε αφήσει το μούσι σου

Μη σνομπάρεις. Είναι η ιδανική λύση για την ξηροδερμία και τα ατίθασα γένια σου.

Το λάδι για τα μούσια μην το σνομπάρεις. Αγάπησε το. Είναι φίλος και έρχεται να ενυδατώσει και να θρέψει την τρίχα, έτσι ώστε να μην δείχνεις σαν τον Tom Hanks στον «Ναυαγό». 

Αν θέλεις μία πλούσια, υγιέστατη και καθαρή γενειάδα, δώσε βάση στα παρακάτω προϊόντα.

Θα σε μάθουν να αγαπάς το μούσι σου.

 

1. Bluebeards Revenge

The Ultimate Beard Oil for Real Men The Bluebeards Revenge

Η απόλυτη αγγλική σειρά ανδρικής περιποίησης, η οποία κάθε χρόνο μαζεύει διακρίσεις και βραβεία από ανδρικά περιοδικά. Το classic beard oil, με την μοναδική του υφή και το ακόμα πιο ωραίο άρωμα,  θα γίνει ο καλύτερος φίλος για το μούσι σου. Η Bluebeards Revenge έχει ξεκινήσει να στέλνει τα εξάγει τα προϊόντα της στη χώρα μας από το 2015 και έκτοτε μάθαμε να την αγαπάμε.

 

2. Hommer

BEARD OIL GROUP d

Το ελληνικό καμάρι της λίστας, έχει ένα από τα πιο αξιέπαινα beard oils που θα βρεις στην αγορά. Με λάδι κάνναβης, φραγκόσυκου, argan και άλλα φυσικά έλαια που αναζωογονούν, το beard oil της σειράς θα σου ενυδατώσει την περιοχή και θα αφήσει ένα διακριτικό άρωμα από ξύλο και μαύρη σοκολάτα. Παρότι η Hommer ξεχωρίζει για όλη την σειρά ανδρικής περιποίησης, το λάδι είναι μία κατηγορία μόνο του.

 

3. Beardbrand

Beard Brand Beard Oil

Η Bearbrand είναι μία από τις νεότερες αμερικανικές εταιρίες στο χώρο της ανδρικής περιποίησης, η οποία σήμερα θεωρείται μία από τις top χάρη στα προϊόντα της. Όσον αφορά τα beard oils απαριθμεί δέκα μοναδικά προϊόντα με ποικίλα και διαφορετικά συστατικά, έχοντας βάση το πεύκο, το τσάι, το καπνιστό άρωμα του ξύλου και άλλες πολλές επιλογές. Κερασάκι στην τούρτα, η μεγάλη ποικιλία σε χτενάκια και βούρτσες για τα πυκνά γένια.

 

4. Barbatus

barbatus

Άλλη μία ελληνική εταιρεία που έρχεται να βοηθήσει τον κόπο μας για καλοθρεμμένα μούσια. Η σειρά με τα τρία διαφορετικά beard oils της Barbatus, έρχονται να ενυδατώσουν την γενειάδα και το δέρμα κάτω από αυτή, με τα προϊόντα της να έχουν ως κύριο πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο. Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να δυναμώσει σωστά η τρίχα σου.

 

5. Angry Norwegian

50mlhylse

Αν δεν ξέρουν οι Βίκινγκς από μούσια τότε ποιος ξέρει; Η Νορβηγική Angry Norwegian έρχεται να διδάξει grooming για τα γένια σου. Η εταιρία περηφανεύεται πως δεν χρησιμοποιεί επιπλέον αρώματα και έχει ως βάση το αμυγδαλέλαιο – το οποίο συστήνουν και οι δερματολόγοι ως ιδανικό για ενυδάτωση. Η premium σειρά προϊόντων της Angry Norwegian και δει το beard oil της, θα σε στείλει πίσω στη Βίκινγκ εποχή. Απλά με πιο περιποιημένα γένια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved