Βλέπω (μαύρους) κύκλους

Οι φυσικοί τρόποι για να μην κυκλοφορείς σαν ζόμπι κάθε πρωί.

Ζόρικο πράγμα οι μαύροι κύκλοι. Υπάρχουν μέρες που παρότι έχεις κοιμηθεί μια χαρά, ξυπνάς με μαύρο κύκλο που φτάνει μέχρι το λαιμό. Και ναι είναι αντιαισθητικό, καθότι μοιάζεις πιο πολύ με πτώμα παρά με άνθρωπο. Οι μαύροι κύκλοι ωστόσο δεν είναι μόνο θέμα ύπνου. Είναι θέμα τόσο διατροφής όσο και προστασίας του δέρματος σου. Πριν αρχίσεις να πετάς στα μούτρα σου όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ρίξε μία ματιά στα παρακάτω.

Πιες όσο περισσότερο νερό μπορείς

Κακά τα ψέματα, το νεράκι του θεούλη δεν είναι μόνο για να χάσεις κιλά. Είναι η no.1 ενυδατική ουσία, που θα φροντίσει το δέρμα σου να δείχνει φρέσκο και «ζωντανό» και όχι σαν ζόμπι που σηκώθηκε από τον τάφο για το Walking Dead. Πολύ περισσότερο, συμβάλλει στο να μειωθούν οι ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

mens eye roll dark circles

Βάλε το «ωμέγα» στη ζωή σου

Για άλλη μία φορά, η διατροφή έρχεται να κάνει το θαύμα της. Προφανώς και το σωστό διαιτολόγιο θα βοηθήσει να αντιμετωπίζεις την ημέρα σου στο έπακρο, αλλά οι τροφές που είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα θα φροντίσουν να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους. Άρα στην ουσία, μιλάμε για καρύδια, αβγά, φασόλια, ψάρια, σπανάκι και μαρούλι. Όσο περισσότερο τα καταναλώνεις, τόσο το καλύτερο για σένα και την υγεία σου.

Το αντηλιακό δεν κάνει κακό

Ειδικά στην περίπτωση που το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο και ευαίσθητο, το αντηλιακό είναι must για το πρόσωπο και πόσο μάλλον για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποίησε το σε καθημερινή βάση. Δεν είναι μόνο για την παραλία.

mens eye cream

Ντομάτα εσύ, σούπερ σταρ

Την αγαπήσαμε στη χωριάτικη, τη θεοποιήσαμε μέσα στο πιτόγυρο. Τώρα υπάρχει άλλος ένας λόγος για να την λατρέψουμε. Σε περίπτωση λοιπόν που μέχρι σήμερα δεν το γνώριζες, μάθε πως η ντομάτα έχει μοναδικές ιδιότητες λεύκανσης, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και φωτεινό. Αν λοιπόν οι μαύροι κύκλοι είναι ιδιαίτερα έντονοι στην περίπτωση σου, προσπάθησε να πίνεις ένα ποτήρι ντοματοχυμό 3 φορές την εβδομάδα – το μπλέντερ να 'ναι καλά. Πιθανό να ακούγεται αηδιαστικό σε κάποιους, αλλά όλα μια ιδέα είναι. Και θα γίνει και σωστά η δουλειά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved