Guys are worth it too! Το skincare είναι και ανδρική υπόθεση

Όχι, δεν είναι κακό να θέλεις να έχεις όμορφο δέρμα και ναι, μπορείς να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου όπως της αξίζει.

Μέχρι πρόσφατα, η περιποίηση της επιδερμίδας ήταν γυναικεία υπόθεση. Οι γυναίκες έκαναν καθαρισμό, έβαζαν κρέμες και έκαναν μάσκες. Αυτό συνέβαινε γιατί μόνο ή γυναίκες ανησυχούσαν για τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες... ή μήπως όχι; Πρέπει να το παραδεχτείς, παρ’ όλο που το σκέτο σαπούνι και νερό φαντάζει αρκετό για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, και παρόλο που οι ρυτίδες σου στο μέλλον θα γίνουν μέρος της γοητείας σου, η σκληρή πραγματικότητα είναι εκεί μπροστά σου, στον καθρέφτη, και σε ανησυχεί. 

Μπορεί να μην το εκφράζεις, όμως το η επιδερμίδα σου σε απασχολεί, ιδιαίτερα όταν γυαλίζει πολύ και φαίνεται λιπαρή, όταν εμφανίζονται σπυράκια από το πουθενά, και όταν οι ρυτίδες είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο πέφτει το βλέμμα σου με κάθε ματιά στον καθρέφτη. Τι κάνεις για αυτό λοιπόν; Η απάντηση συνήθως είναι τίποτα. Η περιποίηση δεν έχει θέση στην καθημερινή σου ρουτίνα, θα έπρεπε όμως. Γιατί άλλωστε να μην κάνεις κάτι για αυτά που σε απασχολούν; Γιατί να μην διορθώσεις τα προβλήματα με την επιδερμίδα σου και να νιώσεις ωραία, γεμάτος αυτοπεποίθηση;

Ξέρω τι μπορεί να σκέφτεσαι: «Δεν προλαβαίνω να βάζω κρέμες το πρωί», «δεν ξέρω τι χρειάζεται το πρόσωπό μου», «Δεν γίνεται να περνώ περισσότερη ώρα μπροστά στον καθρέφτη από ότι το κορίτσι μου». Τα ακούω όλα αυτά, αλλά είμαι εδώ για να σου πω ότι ούτε χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο, ούτε πρόκειται για πυρηνική φυσική, και -κυρίως- ότι η περιποίηση δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να σου προκαλεί αμηχανία. Θα το κάνεις γιατί νιώθεις καλά και γιατί οι γυναίκες δεν έχουν κάποιο μονοπώλιο στην περιποίηση. 

 

loreal2

 

Ναι, οι γυναίκες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του skincare, όμως και εσύ μπορείς να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, που σε κάνουν να νιώθεις καλά, χωρίς αυτό να συνοδεύεται από ντροπή ή αμηχανία. Η εποχή που αν έβαζες κρέμα ματιών θα δεχόσουν επικριτικά βλέμματα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, κυρίως εφόσον υπάρχουν προϊόντα στην αγορά, τα οποία επιτρέπουν στους άνδρες κάθε ηλικίας να περιποιηθούν τον εαυτό και την επιδερμίδα τους όπως τους αξίζει.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο επόμενο, φλέγον θέμα: Τα προϊόντα περιποίησης. Πρέπει να είναι αποτελεσματικά, να μην απαιτούν χρόνο και να σέβονται συγκεκριμένα την ανδρική επιδερμίδα και τις ανάγκες της (η οποία διαφέρει πολύ από τη γυναικεία). Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και οι επιστήμονες στα εργαστήρια της L’ Oréal και δημιούργησαν τη σειρά Men Expert. Η γκάμα L’ Oréal Men Expert αποτελείται από όλα τα προϊόντα που μπορεί να χρειαστεί ένας άνδρας για την περιποίηση του εαυτού του, από προϊόντα περιποίησης γενειάδας, περιποίησης και καθαρισμού της επιδερμίδας, after-shaves, αποσμητικά και αφρόλουτρα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η σειρά Hydra Energetic

 

loreal3

 

Σε ποιον απευθύνεται; Στον άνδρα που θέλει να δείχνει ξεκούραστος και alert, ακόμα και αν έχει πιει μερικά ουίσκι παραπάνω. 

Tα 10 προϊόντα της σειράς Hydra Energetic, (2 after shaves, 1 gel ξυρίσματος, 2 κρέμες προσώπου, 1 κρέμα ματιών, 1 υφασμάτινη μάσκα, 1 booster ενυδάτωσης, 2 προϊόντα καθαρισμού) αντιμετωπίζουν τα 5 σημάδια της κούρασης όπως –μεταξύ άλλων- η θαμπή όψη, οι μαύροι κύκλοι και η ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας. 

 

loreal4

 

Το star προϊόν: Το προϊόν που εμείς ξεχωρίζουμε, είναι το Roll On Ματιών Ενάντια Στην Κούραση με το μεταλλικό roll που ξυπνά το βλέμμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Η σειρά Barber Club

 

loreal5

 

Σε ποιον απευθύνεται: Στον άνδρα που προσέχει την γενειάδα και το trendy μουστάκι του, για να είναι πάντα άψογος.

Πρόκειται για την πρώτη, ολοκληρωμένη, σειρά περιποίησης γενειάδας, με έμπνευση από τα Barber Clubs και με βασικό συστατικό της το αιθέριο έλαιο κέδρου. Αποτελείται από 6 προϊόντα που περιποιούνται, καθαρίζουν και βοηθούν στο styling της γενειάδας.

 

loreal6

 

Το star προϊόν: Το Gel Καθαρισμού 3 σε 1: Πρόσωπο, Μαλλιά & Μούσια που καθαρίζει απαλά και φροντίζει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα περιποιείται και τιθασεύει την τρίχα. 

Η σειρά Pure Carbon

 

loreal7

 

Σε ποιον απευθύνεται: Στον άνδρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη λιπαρότητα και τις ατέλειες στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Είναι μία πρωτοποριακή σειρά, που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του μαύρου άνθρακα, και έτσι καθαρίζει βαθιά, δρώντας ενάντια στους φραγμένους πόρους, τη λιπαρότητα και τις ατέλειες. Η σειρά περιλαμβάνει 2 προϊόντα: 1 υφασμάτινη μάσκα και 1 scrub ήπιας απολέπισης. 

 

loreal8

 

Το star προϊόν: Το Ανδρικό Scrub Απολέπισης Προσώπου που απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και εγγυάται ματ αποτέλεσμα. 

Η σειρά Vita Lift

 

loreal9

 

Σε ποιον απευθύνεται; Στον άνδρα που θέλει να προλάβει ή και να αντιμετωπίσει τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην επιδερμίδα του.

Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα γαλλικής αμπέλου και αποτελείται από 1 κρέμα προσώπου, 1 ενισχυμένο Booster και 1 κρέμα ματιών. 

 

loreal10

 

Το star προϊόν: To Ανδρικό Αναζωογωνητικό Booster Αντιγήρανσης, με την ανάλαφρη gel υφή που αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα και την αφήνει πιο λεία στη στιγμή.

Και να μην ξεχνάμε το Body Care

Αν υπάρχει ένα πράγμα που έκαναν πάντα και θα εξακολουθήσουν να κάνουν οι άνδρες, είναι το ντους και η χρήση αποσμητικού. Αυτό δεν ήταν ποτέ taboo, αλλά η L’ Oréal Men Expert ήρθε να κάνει και αυτό το βήμα περιποίησης πιο απολαυστικό.

 

loreal11

 

Η σειρά αποσμητικών Men Expert περιλαμβάνει 14 ολόκληρους κωδικούς που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και Lifestyle. Αντίστοιχα, η σειρά Men Expert Αφρόλουτρων περιλαμβάνει 4 προϊόντα, με αρώματα και συνθέσεις που μπορούν να σε ξυπνήσουν το πρωί, να σε δροσίσουν μετά το γυμναστήριο ή και να σε χαλαρώσουν στο τέλος της ημέρας.

Με τη βοήθεια  των προϊόντων L’ Oréal Men Expert  επομένως, η ανδρική ομορφιά και η περιποίηση, γίνεται πιο εύκολη και κατανοητή. Έτσι μπορείς άνετα να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν και –ίσως- δεν παραδέχεσαι και να γεμίζεις καθημερινά αυτοπεποίθηση, αλλά και να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Πόσο συχνά αφιερώνεις άλλωστε χρόνο σε εσένα, το έχεις σκεφτεί;

Αναζήτησε τα προϊόντα L’ Oréal Men Expert στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών ή σούπερ μάρκετ, επίλεξε αυτά που ταιριάζουν στη δική σου ζωή και χάρισε στον εαυτό σου αυτό που του αξίζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved