Οι πιο περιποιημένοι ποδοσφαιριστές του Euro ξέρουν καλά από grooming

Το Euro τελείωσε, αλλά εκείνοι μπορούν να μας διδάξουν κάτι παραπάνω από μπάλα.

Σίγουρα γνωρίζουν τι θα πει ποδόσφαιρο, σίγουρα αξίζουν μέσα στο γήπεδο για τις ικανότητες τους στη μπάλα, από την άλλη όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές κατέχουν και κάτι άλλο. Ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ανδρική περιποίηση και πώς να το καταφέρνουν, ακόμη κι όταν πρόκειται μέσα στην ταλαιπωρία ενός πολύ σκληρού αθλήματος.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο περιποιημένους ποδοσφαιριστές του Euro 2020:

 

 

Είναι οι παίκτες του φετινού Euro που μας έμαθαν πως δεν χρειάζεται μόνο να γνωρίζεις να παίζεις μπάλα και να βάζεις γκολ, πρέπει να ξέρεις πώς να φροντίζεις και την εμφάνιση σου μιας και η εμφάνιση είναι το ήμισυ του παντός.

 

 
 

Εμείς διαλέξαμε εδώ μερικούς από τους πιο περιποιημένους ποδοσφαιριστές του Euro 2020 και τους παρουσιάζουμε για να πάρεις μερικές στιλιστικές ιδέες από αυτούς όσο αφορά τα μαλλιά και το ξύρισμα.

 

 
 

Είναι μερικοί που το βλέπεις πως πραγματικά τους νοιάζει να φαίνονται ωραίοι μέσα στο γήπεδο μιας και στην ουσία γι’ αυτούς το γήπεδο είναι η δουλειά τους. Ποιος άντρας δεν επιθυμεί να πηγαίνει περιποιημένος στο γραφείο του; Έτσι είναι…πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την εμφάνιση μας όλες τις ώρες.

Δες εδώ για να δεις τους υπόλοιπους πιο περιποιημένους του Euro 2020:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved