Εσύ ξέρεις να κάνεις το grooming routine του τεμπέλη άντρα;

Ναι, σίγουρα, βαριέσαι, αλλά μην αφεθείς εντελώς στο έλεος του χρόνου και της φθοράς.

Σίγουρα το grooming δεν είναι για όλους. Αλλά από κάποια ηλικία και μετά αρχίζει να γίνεται λίγο αναγκαίο διότι αρχίζουμε και μοιάζουμε ωσάν πατημένα γκαργκόιλ με τόσες ρυτίδες και άσπρα μαλλιά. Ναι ο άντρας γερνάει αλλά πρέπει να γερνάει με αξιοπρέπεια και όχι να μοιάζει με μαραμένη μπάμια ή με χλωμό νεκρό στο βάλτο.

 

 

Ιστορικά, οι τρίχες στο σώμα έχουν συσχετιστεί με την ανδρεία, τη δύναμη και την ελκυστικότητα, αλλά η αφαίρεση των τριχών του σώματος από τους άνδρες δεν είναι απλώς μια μοντέρνα μόδα. Στην πραγματικότητα, η αποτρίχωση έχει μια ανιχνεύσιμη ιστορία που εκτείνεται ήδη από την αρχαία Αίγυπτο, όπου άνδρες και γυναίκες ξύριζαν το σώμα τους, τα κεφάλια και τα πρόσωπά τους και οι ιερείς ξύριζαν τελετουργικά το σώμα τους κάθε τρεις ημέρες.

Τι πρέπει όμως να κάνουν οι τεμπέληδες άντρες; Να έχουν τρίχα μέχρι το πάτωμα; Όχι...Υπάρχει λύση.

 

 

 

Το ξέρουμε πως δεν είναι ότι πιο ευχάριστο να πασαλείβεσαι με κρέμες και να κάνεις σπα, πρέπει όμως κάποια πράγματα να τα βάλεις στο πρόγραμμα όπως το φαγητό, το σεξ και το νερό σου. Αλλιώς σε βλέπω να πηγαίνεις για μούρη Κιθ Ρίτσαρντς και σουλούπι Μπουκόφσκι από τα τριάντα σου.

 

 

Γι’ αυτό λοιπόν υπάρχουν τρόποι ακόμη και για τους τεμπέληδες άντρες να περιποιηθούν τον εαυτό τους και μερικούς από αυτούς εμείς σου τους προτείνουμε εδώ έτσι ώστε να πάρεις μία ιδέα τι μπορείς να κάνεις.

Δες εδώ για να δεις πόσο εύκολο είναι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved