8 κρέμες που θα κρύψουν το πόσο έχεις ξενυχτήσει

Στο σπίτι δηλαδή μιας και το ποτό έξω μας τελείωσε...

Το σενάριο είναι γνωστό: Στο δωμάτιο, το παράξενο φως που δραπετεύει από τη μισάνοιχτη κουρτίνα χρωματίζει τους τοίχους με αλλόκοτα χρώματα. «Να είναι άραγε μέρα; Πως βρέθηκα εδώ;», σκέφτεσαι, αλλά δεν μπορείς να κουνηθείς. Τα μάτια σου ξανακλείνουν, ο αυχένας σου πονάει και όλο σου το σώμα μοιάζει να έχει δεθεί κόμπος. Προσπαθείς να αφουγκραστείς τους ήχους του δωματίου και μία γνώριμη φωνή φτάνει στα αυτιά σου... Τι δουλειά έχει ο Παπαδάκης στον εφιάλτη σου; Και κάπως έτσι όλα βγάζουν νόημα: Έχεις κοιμηθεί στον καναπέ.

Σηκώνεσαι με αργές κινήσεις και νιώθεις πως το δωμάτιο έχει μικρύνει από το περασμένο βράδυ. Φτάνεις ως το μπάνιο και η αντανάκλασή σου στον καθρέφτη θυμίζει περισσότερο Uruk-Hai παρά άνδρα. Όσο νερό και αν ρίξεις δεν μπορείς να ξεπλύνεις το ξενύχτι και τον κακό ύπνο. Παραιτείσαι, κάνεις ένα ντους και ξεκινάς για τη δουλειά βέβαιος πως όλοι θα σε ρωτούν αν είσαι καλά. Δεν έπρεπε να έχεις δει και άλλο επεισόδιο Peaky Blinders…

 

 

Αν αυτό το σενάριο σου φαίνεται πράγματι γνωστό τότε σε καταλαβαίνω και ας είμαι κορίτσι (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Άπειρα πρωινά με έχουν βρει στον καναπέ με στάσεις σώματος που μόνο η Νάντια Κομανέτσι θα μπορούσε να αναπαράγει με τη θέλησή της. Το πρόσωπό μου έχει υπάρξει πρησμένο αλλά είμαι κορίτσι και έχω 32 συρτάρια και ντουλάπια γεμάτα προϊόντα που μπορούν να με κάνουν να μοιάζω σα να γύρισα από το spa. Μπορείς και εσύ όμως να κάνεις το ίδιο ή μάλλον, υπάρχουν και για εσένα προϊόντα που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Όλοι μας θα ξενυχτήσουμε κάποια στιγμή είτε έξω (last year) είτε μέσα στο σπίτι παίζοντας χαρτιά ή βλέποντας σειρές. Το θέμα είναι τι κάνουμε όταν ξυπνήσουμε και κάπου εδώ έρχονται οι anti fatigue κρέμες για να σώσουν την κατάσταση. Μάλιστα, το δικό σου «οπλοστάσιο» αγαπητέ είναι γεμάτο με ακόμα πιο δραστικά συστατικά γιατί το ανδρικό και tough δέρμα σου μπορεί να τα αντέξει. Ναι, έχω δοκιμάσει τις κρέμες που θα σου προτείνω παρακάτω και ναι, είναι σχεδόν μαγικές.

 

 

Δες τις όλες, διάλεξε μία και επένδυσε σε αυτή. Την επόμενη φορά που θα ξυπνήσεις και θα νιώθεις σαν διεφθαρμένος μπάτσος κάποιας ταινίας της δεκαετίας του 90 ενώ θα δείχνεις σαν πρωταγωνιστής του Lord of the Rings, αυτή η μία κρέμα θα σε σώσει. Και θα με θυμηθείς. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved