Η κολόνια του Anthony Hopkins δεν είναι για κανίβαλους

Θα σου δώσει όμως λίγο από το κύρος του.

Μπορείς να πεις χωρίς φόβο πως ο Anthony Hopkins έχει μαλακώσει μέσα στα χρόνια. Ξεκίνησε κάνοντας γνωστού πως συνθέτει βαλς, συνέχισε δείχνοντας την υπεροχή του με την συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στον Bryan Cranston και σε συνέντευξή του ανέφερε πως ο νεότερος ηθοποιός που του έκανε εντύπωση δουλεύοντας μαζί του, ήταν ο Edward Nortonελπίζουμε όχι επειδή λιγουρευόταν το συκώτι του.

 

 

Πέρα από τα αστεία, ο Anthony Hopkins είναι αυτό που λέμε ο τζέντλεμαν παλαιάς κοπής. Το μόνο που έλειπε από τον χάρτη, ήταν να δημιουργήσει το δικό του eau de perfume, την κολόνια που λέμε λαϊκιστί. Ένα άρωμα που σίγουρα δεν τιθασεύει μόνο κανίβαλους και που κάνει τον μέσο άντρα να κερδίζει κάτι από το κύρος Anthony Hopkins.

Το νέο του άρωμα λέγεται AH, τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του δηλαδή, έχει κυρίως floral νότες αλλά προσδίδει όλο το manly στοιχείο που αναζητά ο σύγχρονος άντρας. Για ένα είμαστε σίγουροι. Ότι τόσο τελειομανής που είναι ο Sir Anthony, αποκλείεται να έβαζε το όνομα του πάνω σε κάτι που δεν θα τον ικανοποιούσε. Οπότε τα νέα είναι καλά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved