Μην τσιγκουνεύεσαι το lip balm, σου χρειάζεται

Έχουμε 5 που είναι οικονομικά και δεν θα σε κάνουν να ντρέπεσαι.

Όταν ακούς για ενυδάτωση χειλιών σκέφτεσαι το σάλιο, η υπόθεση τελειώνει εκεί και κάπως άδοξα. Αρχικά let us school you εξηγώντας πως το σάλιο λιπαίνει αλλά δεν ενυδατώνει και ναι το βρώμικο μυαλό σου μπορεί να σκεφτεί ό, τι θέλει σε αυτή τη φάση ενώ εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο θέμα μας: Την ενυδάτωση χειλιών. Δεν σε απασχολεί και σιγά μην ξοδέψεις χρήματα σε αυτή, σκέφτεσαι, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές. Μάθε ωστόσο πως όσο παραμελείς τα χείλη σου τόσο θα το μετανιώνεις αργότερα. Όσο τα γλείφεις, τόσο εκείνα θα αφυδατώνονται.

Όσο δεν βάζεις ένα lip balm, τόσο θα τους στερείς την ενυδάτωση που έχουν ανάγκη και το αποτέλεσμα θα μοιάζει με μικρή ταινία τρόμου… αρκεί να κοιτάξεις στον καθρέφτη και θα καταλάβεις.

GIF 1.gif

Τα σκασμένα, ξεφλουδισμένα χείλη δεν είναι καθόλου όμορφα, ΚΑΘΟΛΟΥ sexy και πάρα πολύ άβολα. Ούτε να φιλήσεις θα μπορείς ούτε όμως θα θέλεις και να σε φιλήσουν με τόσο πόνο. Θα πρέπει λοιπόν να βάλεις το χέρι στην τσέπη (όχι βαθιά μη σκας) και να πάρεις ένα από τα παρακάτω lip balm.

GIF 2

Δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που φοράει η κοπέλα σου ή η αδελφή σου γιατί είναι πολύ ματ, πολύ ενυδατικά, πολύ θρεπτικά και θα σε κάνουν να νομίζεις πως δεν έχεις βάλει τίποτα. Είναι και διακριτικά όμως, βέβαια! Οι συσκευασίες τους είναι όσο αντρικές μπορούν να γίνουν γι’ αυτό σταμάτα να γλείφεσαι για τους λάθος λόγους και μην τσιγκουνεύεσαι την ενυδάτωση.

Ρίξε μία ματιά παρακάτω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved