Αυτές οι χώρες πλήττονται από μεγάλη ξηρασία στο σεξ

Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει σ’ αυτές.

Ένα από τα πράγματα που θέλουν κάποιοι λαοί να αποχαιρετίσουν μαζί με το 2017 είναι το σεξ που δεν έκαναν τη χρονιά που πέρασε. Αν και, απ’ ότι δείχνουν σχετικές στατιστικές μελέτες, αυτό το είχαν αποχαιρετίσει προ πολλού. 

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες χώρες στις οποίες το σεξ αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση, όπως προέκυψε από τους δείκτες υπογεννητικότητας, φαινόμενο που γίνεται όλο και πιο αισθητό.
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος μάλιστα, οι συγκεκριμένες χώρες διέθεσαν κονδύλια προκειμένου να προωθήσουν καμπάνιες που θα ενθαρρύνουν τους πολίτες να κάνουν περισσότερο σεξ, δίνοντας επιδόματα και θεσπίζοντας Εθνικές Ημέρες Σύλληψης, προκειμένου να καταπολεμηθεί η συγκεκριμένη παθογένεια. 

200w d

 

Στο Χονγκ Κονγκ για παράδειγμα το ποσοστό γεννήσεων διαμορφώνεται σε 1,8 παιδιά ανά γυναίκα, γεγονός που οδήγησε στην ενθάρρυνση των γεννήσεων με επιδόματα και άλλες οικονομικές διευκολύνσεις. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν απογοητευτικό.
Η Ιταλία από τη μεριά της, ακόμα μία χώρα με σοβαρά προβλήματα υπογεννητικότητας, και τον δείκτη της στο 1,43 παιδιά ανά γυναίκα (ποσοστό πολύ χαμηλότερο από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο), έκανε μια καμπάνια με σύνθημα «η ομορφιά δεν έχει ηλικία, η γονιμότητα έχει». Ακόμα μία καμπάνια που μύρισε αποτυχία.
Στην Ινδία, η κοινότητα των Παρσί που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που απειλείται από εξαφάνιση, χρησιμοποιήθηκαν καμπάνιες με συνθήματα όπως «Να είστε υπεύθυνοι, μην χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό απόψε».
Το πολύ χαμηλό ποσοστό της Δανίας (1,73 παιδιά ανά γυναίκα) έχει αναλάβει να ανεβάσει μια ταξιδιωτική εταιρεία, η οποία παρέχει για τρία έτη ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένα παιδί του οποίου η σύλληψη έγινε σε ταξίδι που κλείστηκε μέσω της ίδιας εταιρείας!

0331ons

 

Στη Ρωσία, το 2007 αποφάσισαν να θεσπίσουν «Εθνική Ημέρα Σύλληψης», στη 12η Σεπτεμβρίου, η οποία μάλιστα είναι αργία.
Στην Ιαπωνία έφτιαξαν ένα ρομπότ το οποίο δίνει στους μελλοντικούς γονείς μια αίσθηση του πώς θα είναι η μητρότητα και η πατρότητα, ενώ στη Σιγκαπούρη (0,81 παιδιά ανά γυναίκα) δαπανώνται 1,6 δισ. λίρες το χρόνο σε προγράμματα που ενθαρρύνουν ζευγάρια να κάνουν σεξ, περιορίζοντας μάλιστα τα διαμερίσματα να έχουν μια κρεβατοκάμαρα για να τους δείξουν τον δρόμο!
Τέλος, η Νότια Κορέα προωθεί την ιδέα της οικογένειας με κάθε τρόπο, από τη χρηματοδότηση οικογενειών που έχουν πάνω από ένα παιδί, ως τη θέσπιση «Ημέρας της Οικογένειας».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved