4 στάσεις για όσους δεν θέλουν να ξεσηκώσουν τους γείτονες

Οδηγίες για σεξ στα μουλωχτά.

Είναι εκείνες οι περιπτώσεις που οι αγριοφωνάρες στο σεξ δεν είναι προς όφελος κανενός. Από το ότι έχεις φέρει το κορίτσι σπίτι ενώ μένεις ακόμα με τους δικούς σου, μέχρι το ότι οι συγκάτοικοι και οι γείτονες σου κάνουν παρατηρήσεις για την οχλαγωγία σας.

Για να την βγάλεις στο πιο ήρεμο και πιο μουλωχτό, σου έχουμε 4 στάσεις μόνο για εσάς.

 

1. Το παραδοσιακό ιππαστί

Αυτό της βαρεμάρας που δεν θέλεις καν να χαλάσεις την στάση σου. Θα χρειαστείς μπόλικα μαξιλάρια για την πλάτη και εκείνη να στηρίζεται στις πατούσες ενώ είναι από πάνω σου. Με τα χέρια σου στη μέση της θα μπορείς να ελέγχεις τον ρυθμό σας μέχρι να τελειώσεις. Αν σε αφήσει δηλαδή.

the lazy man

 

2. Το ιεραποστολικό

Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει μία ηρεμία το ιεραποστολικό. Όχι βέβαια πως δεν μπορείς να το κάνεις πιο έντονο, αλλά το ιεραποστολικό είναι η κατεξοχήν στάση όπου το ζευγάρι μπορεί να κάνει τη δουλειά του έντονα και γρήγορα λόγω της καλύτερης διείσδυσης, αλλά και συνάμα αθόρυβα. Προτίμησέ το.

 

3. Το αντικριστό κουτάλι

Η παραδοσιακή στάση του κουταλιού, περιλαμβάνει ότι θα την πιάσεις αγκαλιά ενώ σου έχει γυρισμένη την πλάτη. Το αντικριστό όμως περιλαμβάνει μικρές και ελεγχόμενες διεισδύσεις, ώστε να κυλήσουν τα πράγματα ήρεμα και απολαυστικά χωρίς φωνές.

 

4. Η παραλλαγή της γιόγκα

Γνωστή και ως η στάση «om», στοχεύει περισσότερο στην επαφή και την ικανοποίηση, παρά στην ένταση και στις κραυγές που θα έχεις συνηθίσει από τις ταινίες πορνό. Εκείνη βρίσκεται κυριολεκτικά στην αγκαλιά σου με τα πόδια σας να διασταυρώνονται και με εσένα να κάθεσαι στη στάση του λωτού. Σύμφωνα με το κάμα σούτρα είναι από τις πιο αποτελεσματικές σε διέγερση στάσεις.

om sex position



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved