Δύο στάσεις για να κάνεις μαζί της στο μπάνιο του μπαρ

Γιατί άμα κάτσει, τουλάχιστον να περάσεις καλά.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η καλή. Μπορεί να είναι στο πρώτο ραντεβού, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι στο αυτοκίνητο μαζί της, ή ακόμη και στο μπαρ ενώ πίνετε το ποτό σας. Και όταν έρθει η στιγμή που απλά θέλετε να πετάξετε τα ρούχα σας, κανείς δεν μπορεί να περιμένει. Είναι η φάση που πρέπει να γίνει εδώ και τώρα.

Αν προκύψει να γίνει στο μπαρ, θα σου πούμε το παρακάτω: υπάρχουν δύο συγκεκριμένες στάσεις που προσφέρουν και άνεση και ευχαρίστηση. Και εδώ σου έχουμε ένα μίνι οδηγό για να περάσεις καλά.

Κατέβασε και κάτσε στο κάθισμα…

Εκεί η ώρα, είναι μια ώρα που πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και εκείνη. Δεν μιλάμε για την στεφάνη αλλά το καπάκι της λεκάνης. Κατέβασέ το, κάτσε πάνω χωρίς να βγάλεις το παντελόνι σου, παρά μόνο ξεκούμπωσε το. Το πιο βολικό για εκείνη, είναι να κάτσει πάνω σου με γυρισμένη την πλάτη της. Θα έχετε και οι δύο ευκολότερη κίνηση με την «ροντέο» στάση, χωρίς να έχετε παρατράγουδα με την μέση ή άλλες στάσεις που ενδεχομένως να προκαλέσουν τραυματισμούς. Και μην ανησυχείς για το παντελόνι. Πλυντήριο.

…ή πες της να βάλει το πόδι πάνω στο κάθισμα

Αν το καθισιό δεν είναι του φόρτε σου και επιθυμείς το όρθιο και ακόμη καλύτερη διείσδυση, αυτή είναι η στάση που θα σε βολέψει. Ή εδώ που τα λέμε, θα προσφέρει χαρά και στους δύο. Απαιτείται να σου γυρίσει την πλάτη, να σηκώσει το ένα της πόδι και να το ακουμπήσει πάνω στο κάθισμα. Με αυτόν τον τρόπο η διείσδυση γίνεται ευκολότερη χωρίς να χρειαστεί να την ρίξεις στα πατώματα – που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να έχουν κάτω. Και κράτα της το στόμα κλειστό. Κυριολεκτικά.

Καλή διασκέδαση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved