Αυτή είναι η απόλυτη «Feel the Boost» εμπειρία που με ωθεί να ανακαλύψω τα όριά μου

Το «μέλλον» στα πόδια μου.

«Αν σπρώξεις τον εαυτό σου μέχρι τα όριά του, τότε θα ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχουν όρια». Αυτή η ρήση του Πάουλο Κοέλιο είναι μία από τις φράσεις που σκέφτομαι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, προκειμένου να μην τα παρατήσω στα μέσα της διαδρομής. Όχι λόγω κούρασης, αλλά εξαιτίας των «μυστήριων» παιχνιδιών, που παίζει ορισμένες φορές το μυαλό, αποτρέποντας το σώμα σου να κάνει την υπέρβαση που θέλεις. Βλέπεις, όταν αθλείσαι εντατικά και θες να δεις και αποτελέσματα, είναι ευτυχία να ξέρεις τα όριά σου. Να τα φθάνεις, να τα ξεπερνάς και να σου αρέσουν. Για κάθε μικρή ή μεγάλη κατάκτηση, όμως, για κάθε επιπλέον μέτρο που διανύω στο δρόμο και το γήπεδο ή για κάθε νέα άσκηση που φέρνω εις πέρας στο γυμναστήριο, πρέπει να σου πω, ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η θέληση, αλλά και ο εξοπλισμός που εμπιστεύομαι για να μου δώσει την ώθηση την οποία χρειάζομαι, όταν αισθάνομαι ότι οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν.

Είναι αλήθεια πως δεν μπορούν όλα τα αθλητικά παπούτσια να ενισχύσουν το ίδιο αποτελεσματικά την προσπάθειά σου, όπως ούτε και να προσφέρουν περισσότερη ενέργεια και προστασία σε κάθε σου βήμα. Υπάρχει, ωστόσο, ένα μοντέλο που κάνει τα χιλιόμετρα να «κυλούν» γρηγορότερα και τις ανάσες να περισσεύουν σε κάθε κίνηση. Τουλάχιστον, αυτό έχω διαπιστώσει, φορώντας το προηγμένο Ultraboost 19 της adidas, το οποίο εκπροσωπεί το μέλλον του running. Πρόκειται για ένα «καθαρόαιμο» παπούτσι τρεξίματος, που αναδημιουργήθηκε από τη δημοφιλή εταιρεία αθλητικών ειδών, σε συνεργασία με χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

Το «μέλλον» στα πόδια μου

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που, από το 2013, επιλέγεται σε κάποιο σημείο του πλανήτη, η αγορά ενός Boost κάθε δύο δευτερόλεπτα! Και όχι άδικα -αν με ρωτάς- καθώς πρόκειται για το ελαφρύτερο αθλητικό παπούτσι που έχω δοκιμάσει, το οποίο συνοδεύεται από μία μοναδική αίσθηση, που μόνο η τεχνολογία Boost μπορεί να σου χαρίσει, όταν «αγκαλιάζει» τα πόδια σου.

Σε αντίθεση με τα αθλητικά παπούτσια, που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, το Ultraboost 19 έχει όλα τα πλεονεκτήματα του νέου επαναστατικού μοντέλου της adidas, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη νέα εποχή του running και του fitness, υπηρετώντας το ιδιαίτερο στυλ τρεξίματος κάθε δρομέα. Ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ, καθώς είδα τεράστια διαφορά από την πρώτη κιόλας δρασκελιά, εξαιτίας της επιπλέον ώθησης που χαρίζει το reboosted μοντέλο. Η adidas, εξάλλου, εξέλιξε ακόμα περισσότερο την τελευταία έκδοση των Ultraboost, μειώνοντας τα μέρη του από 17 σε μόλις 4 κορυφαία τεχνολογικά στοιχεία, με στόχο την απόλυτη επίδοση.

GF

 

Έτσι, η απόλυτη «Feel the Boost» εμπειρία επιτυγχάνεται χάρη στην τελειοποιημένη ενδιάμεση σόλα, η οποία εξασφαλίζει 20% μεγαλύτερη ώθηση, δίνοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια σε κάθε μου βήμα. Την ίδια στιγμή, το ολοκαίνουριο έλασμα στήριξης Torsion Spring συμβάλλει στην κίνηση και με σπρώχνει μπροστά, χωρίς να καταβάλλω καμία επιπλέον προσπάθεια. Το αποτέλεσμα αυτής της high-tech διαμόρφωσης είναι ένα παπούτσι, που επαναφέρει περισσότερη ενέργεια και κινείται μαζί μου, ενισχύοντας την κάθε μου κίνηση.

Μάλιστα, έχοντας κακό ιστορικό, με στραβοπατήματα στο παρελθόν, η καινοτομία 3D Heel Frame του Ultraboost 19 έχει αποδειχθεί να προστατεύει το πόδι μου, κατά την πρόσκρουση στο έδαφος, προσφέροντας ενισχυμένη υποστήριξη και σταθερότητα, για τρέξιμο γεμάτο αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Επιπλέον, το σώμα του παπουτσιού είναι φτιαγμένο από το ενιαίο και πρωτοποριακό Primeknit 360, το οποίο αγκαλιάζει το πόδι μου, παρέχοντας ακόμα περισσότερη σταθερότητα και άνεση με ελάχιστο βάρος.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, είδα και τα ολοκαίνουρια χρώματα του νέου adidas Ultraboost 19, τα οποία έγιναν διαθέσιμα παγκοσμίως από τις 19 Ιουλίου, και μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια πριν καλά-καλά «λιώσω» τα προηγούμενα στην προπόνηση. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι το Boost θα συνεχίσει να συνοδεύει τις προσπάθειές μου για την κατάκτηση νέων ορίων, μέρα με τη μέρα, έως ότου έρθει η στιγμή για το FUTURECRAFT.LOOP, το 100% ανακυκλώσιμο running παπούτσι υψηλών επιδόσεων, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την adidas, στο πλαίσιο των πιο προχωρημένων προϊοντικών καινοτομιών που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved