5 ταινίες για να βγάλεις τον Δεκέμβρη όσο πιο χαλλλαρά γίνεται

Τα ποπ κορνάκια παίρνουνε φωτιά, τα woofer μας βαράνε δυνατά...

Ο Δεκέμβρης επιβάλλεται να έχει καλές ταινίες. Έρχονται γιορτές, έρχεται ανάπαυλα, έρχεται άραγμα. Και επειδή ως επί το πλείστον θα πίνεις ποτάρες με την παρέα, δεν χρειάζεσαι 150 ταινίες για όλο τον μήνα. Θέλεις 4-5 καλές ταινιούλες, που να ξέρεις ότι θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Τα καλά νέα; Αυτές οι ταινίες υπάρχουν.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν 5 ταινιάκια που έρχονται στο Netflix για να γεμίσουν εκείνες τις ημέρες. Και φρόντισε να έχεις πολύ ποπ-κορν σπίτι.

 

 

1. Mowgli: Legend of the Jungle

H ταινία θα κάνει αρχικά το ντεμπούτο της στις 30 Νοεμβρίου, αλλά στη συνέχεια έρχεται κανονικά και με το νόμο στο Netflix μέσω της Warner, σε μία σκοτεινή έκδοση του εξίσου ιδιαίτερου Andy Serkis (σ.σ.: του Gollum που αγάπησες στα Lord of the Rings). Eίναι η ιστορία του αγοριού που αναμένεται να γίνει θρύλος και ξεχωρίζει ήδη για τα μοναδικά της εφέ, αλλά πολύ περισσότερο για το all star καστ που την περιστοιχίζει. Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris, Matthew Rhys, Freida Pinto και η εξαίσια Cate Blanchett είναι μερικά από τα ονόματα που θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες του Βιβλίου της Ζούγκλας.  Καθυστέρησε, αλλά επιτέλους πλησιάζει ολοταχώς.

Πότε: 7 Δεκεμβρίου.

 

2. Bird Box

Μπορεί κάποιοι να ξινίζουν από το γεγονός ότι η Sandra Bullock πρωταγωνιστεί σε μία τέτοια ταινία, αλλά αν το σενάριο ακολουθήσει πιστά το post-apocalyptic βιβλίο του Josh Malerman, θα δούμε ένα από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά θρίλερ. Θα πούμε μόνο πως η ταινία αφηγείται μία σειρά παραφυσικών γεγονότων που παίρνουν μέρος μετά από ομαδικές αυτοκτονίες. Η Sarah Paulson των American Horror Story και ο John Malkovich πλαισιώνουν το καστ, ενώ το trailer είναι πολλά υποσχόμενο.

Πότε: 21 Δεκεμβρίου.  

 

3. When Angels Sleep

Άλλο ένα τίμιο ισπανικό θρίλερ που αυτή τη φορά έχει πιο Hollywood συνταγή. Ο original τίτλος ακούει στο όνομα Cuando los angeles duermen και αφηγούνται ένα περίεργο στόρι ανάμεσα σε μία προβληματική πιτσιρίκα (σ.σ.: η Ester Exposito του Elite) και έναν διευθυντή μίας ασφαλιστικής εταιρείας ο οποίος χτυπάει μία γυναίκα με το αυτοκίνητό του. Όταν πιστεύεις πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και μπορείς απλά να το σκάσεις από οποιαδήποτε περίπτωση, έρχονται ταινίες σαν και αυτές για να σου δείξουν πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα.

Πότε: 28 Δεκεμβρίου.  

 

4. Roma

Ένα από τα φαβορί της λίστας, γέννημα του σκηνοθέτη του Children of Men, Alfonso Cuaron, το Roma ήταν υποψήφιο και για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στα Βραβεία της Ακαδημίας. Αφηγείται την ζωή μίας μεσοαστικής οικογένειας το 1970 που ζουν με την οικονόμο τους στην Πόλη του Μεξικού, την οποία υποδύεται η Yalitza Aparicio. Θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες που έκαναν την εμφάνισή τους φέτος, με δυνατές ερμηνείες και ξεχωρίζοντας για την φωτογραφία της. Είναι η ταινία που θα βάλει το Netflix στην κούρσα των βραβείων.

Πότε: 14 Δεκεμβρίου.

 

5. Avengers: Infinity War

Τι εννοείς γιατί είναι εδώ; Για να κάνετε Χριστούγεννα μαζί. Πριν τις 25 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε ήδη πραγματάκια για την δεύτερη ταινία και τι ακριβώς έγινε μετά τις «εκκαθαρίσεις» του Τhanos, αλλά η αγωνία μας θα έχει ήδη κορυφωθεί. Γι’ αυτό και η απόλυτη ταινία της Marvel θα έρθει ανήμερα των Χριστουγέννων για να ξαναθυμίσει σε όλους το μεγαλείο της μεγάλης εκείνης μάχης που είδαμε αλλά δεν ξεχάσαμε. Και που θα δούμε ξανά τα γεγονότα που οδήγησαν ως εκεί, για να περιμένουμε όλα εκείνα που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πότε: 25 Δεκεμβρίου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved