«Χάζευα αμέριμνος από την ταράτσα του Empire State μέχρι που είδα ΑΥΤΟ»

Το στόρι ενός Έλληνα που δεν ξεβλάχεψε ακόμα...

Σε έχει αξιώσει ο θεός, που λες, να πραγματοποιήσεις το ταξίδι των ονείρων σου στην Νέα Υόρκη και σκας περιχαρής πρώτη μέρα στο Empire State Building. Πληρώνεις εισιτηριάκι, μπαίνεις ασανσέρ, φτάνεις ένα βήμα πριν τη στρατόσφαιρα, βγαίνεις έξω να θαυμάσεις τη θέα. «Τι ωραία! Έχει και τηλεσκόπιο!». Πετάς μέσα το κέρμα, κολλάς το μάτι σου πάνω του, κάνεις μία αριστέρα, κάνεις μία δεξιά και τσουπ:

 

dance photography nude ballet dancers NYC omar z robles 15

 

ΩΝΑΣΟΥ!

Κάνεις μία να ξεθολώσεις το φακό με το μανίκι σου, τρίβεις καλά-καλά το μάτι σου, ξανακολλάς στο τηλεσκόπιο. «ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΡΕ; ΞΕΧΥΘΗΚΕΤΟ ΜΠΑΛΣΟΪ ΤΟΥ ΠΟΡΝΧΑΜΠ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΣΑΣ;». 

Αυτά τώρα για έναν τίμιο, λαϊκό και πάνω από όλα κυνικό τύπο όπως εσύ. Ο κουλτουριάρης δίπλα σου θα σε σκουντήξει και θα σου πει: «Μη φωνάζεις και κυρίως μη κάνεις σα βλάχος. Τα κορίτσια είναι μοντέλα που φωτογραφίζονται για τον πολυφημισμένο καλλιτέχνη του dance photography Omar Z. Robles. Έχει γυρίσει τον κόσμο ολάκερο για να φωτογραφίσει ντόπιους χορευτές που ποζάρουν στο αστικό τους περιβάλλον. Αυτό που κάνει εδώ, στην Νέα Υόρκη, είναι μέρος της τελευταίας του δουλειάς με τίτλο "Bare Sky Dance"».

Ξεροκαταπίνεις, αναθεματίζεις την άγνοιά σου, ξαναπέφτεις με τα μούτρα στο τηλεσκόπιο τσεκάροντας ενδελεχώς τις ταράτσες του Μεγάλου Μήλου. Και πέφτεις πάνω σε αυτά. Φιλότεχνος από τα γεννοφάσκια σου, ευχαριστιέσαι από το ιδιαίτερο αυτό θέαμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved