Veronica: Το ισπανικό θρίλερ που κάνει τον Εξορκιστή να μοιάζει με παραμύθι

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Γενικά οι Ισπανοί τα πάνε πολύ καλά με τις ταινίες τους και κυρίως με τα θρίλερ. Εκτός από τα REC που έκαναν τις Χολιγουντιανές παραγωγές να μοιάζουν με παιδική χαρά, υπήρχαν και εξαιρετικές ταινίες όπως το Celda 211. Ειδικότερα, ο ισπανικός κινηματογράφος έχει κάνει σπουδαίες δουλειές και η νέα ταινία υπόσχεται να κάνει τον Εξορκιστή να δείχνει με παραμύθι.

Mιλώντας για θρίλερ ρίξε μία ματιά στη λίστα μας για το 2018.

Το Veronica είναι ένα ολοκαίνουργιο θρίλερ από τα χεράκια των Ισπανών που θα προβληθεί από το Netflix και το πρώτο τρομαχτικό του στοιχείο είναι πως βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Πρόκειται για μία έφηβη που μετά τον θάνατο του πατέρα της, καλείται να φροντίσει τα μικρότερα αδέρφια της. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ένα βράδυ με πανσέληνο, αποφασίζει να πειραματιστεί με έναν πίνακα Ouija – αυτόν που μιλάς με τα πνεύματα. Βλακεία έτσι; Και το trailer δείχνει τo γιατί...


Όχι κι άσχημο. Είναι σκηνοθετημένο από τον Paco Plaza και την δημιουργική σεναριογραφική ομάδα πίσω από την επιτυχία του REC και υπόσχεται να μην ξανακοιμηθούμε με το φως κλειστό. Χαμούλης!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved