Το Annihilation είναι για κάθε ορκισμένο φαν των sci-fi ταινιών

Η Natalie Portman πήρε τ' όπλο της. 

Τον αγαπάμε τον Alex Garland. Από τις εποχές που γύριζε καλτίλες όπως το 28 Days Later. Ο Garland είναι ίσως από τους λίγους σκηνοθέτες που έχουν κρατήσει ζωντανή την πίστη τους στη sci-fi κοινότητα και που κάθε του σενάριο στοχεύει να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Ένας άνθρωπος που ψάχνεται και που το έδειξε στην ταινία Ex Machina.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Garland διάλεξε να σκηνοθετήσει ένα ήδη γνωστό σενάριο. Και όχι ένα οποιοδήποτε σενάριο, αλλά το πρώτο βιβλίο από την τριλογία Southern Reach και τα χεράκια του Jeff VanderMeer, ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας.

Όπως και στο βιβλίο, η ταινία ακολουθεί την πορεία τεσσάρων ερευνητριών που εξερευνούν την Area Χ, μία απομονωμένη περιοχή όπου 11 προηγούμενες αποστολές έχουν αποτύχει παταγωδώς να μαζέψουν στοιχεία. Ειδικότερα, η Natalie Portman θα πάρει το όπλο της και θα τα βάλει με την εξωγήινη νοημοσύνη, μαζί με τους Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny και τον Oscar Isaac. Ευτυχώς διαπιστώνουμε από το trailer, πως ο Garland είχε αυτή τη φορά μεγαλύτερο μπάτζετ στη διάθεσή του.

Μην το περιμένεις ωστόσο πριν το 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved