Μόλις ακούσαμε το νέο, αγαπησιάρικο και μελωδικό τραγουδάκι του Marilyn Manson

Κι είναι όσο τσαμπουκαλεμένο πρέπει.

Οι λέξεις «φρικιό», «ακραίος», «σατανάς» σε περίπτωση που δεν υπήρχαν θα είχαν εφευρεθεί από τα συντηρητικά αμερικανικά μέσα για να περιγράψουν την περίπτωση του αγαπητού κου Marilyn Manson και της μουσικής του.

Ο καλλιτέχνης που αγαπήσαμε με πάθος μέσα από δίσκους όπως το «Holy Wood» (2000) συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα του «καθωσπρέπει» ακροατηρίου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και ενώ είναι έτοιμος να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο (με τίτλο «Upside Down Heaven») στις 6 Οκτωβρίου, είπε να εξαπολύσει τον πρώτο κανονιοβολισμό του ενάντια στα χρηστά ήθη των Γιάνκηδων:

Το αγαπησιάρικο τραγουδάκι λέγεται «We know where you fucking live» κι είναι όσο τσαμπουκαλεμένο και απειλητικό περιμέναμε. Με πολύ ενδιαφέροντες στίχους που δημιουργούν ένα κλίμα επικείμενο κινδύνου.

We know where you fucking live
We'll burn it down, burn it down
They won't even recognize your corpse

Και μια μελωδία που μας γυρίσει πίσω στα πρώτα βήματα του ροκ σταρ. Και μας δίνει ξανά τα μουσικά vibe για τα οποία τον αγαπήσαμε. Σκοτάδι, μανία και μια εξαγριωμένη κραυγή ενάντια στην παγιωμένη υποκρισία των καλών καγαθών Αμερικανών νοικοκυραίων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved