10 σκληρά τραγούδια ΜΙΣΟΥΣ από μπάντες που λατρέψαμε

Αφιερωμένα με περίσσια αγάπη σε όσους μας την σπάνε καθημερινά. 

Ξυπνάς κι ημέρα σου δεν είναι ακριβώς ιδανική. Έχεις αργήσει για τη δουλειά επειδή το ξυπνητήρι δεν χτύπησε ποτέ. Ντύνεσαι σα μουρλός και φεύγεις σαν τρελός από το σπίτι. Στη διαδρομή μέχρι το αμάξι έχουν προλάβει να σε πάρουν τηλέφωνο και να σου κάνουν τσατάλια τα νεύρα από τη γκρίνια με τη σειρά οι εξής: το κορίτσι, η μάνα, ένας ξεχασμένος μπάρμπας σου και η εισπρακτική εταιρεία για τα γραμμάτια που χρωστάς. «Καταραμένε κόσμε θέλω να πάρεις φωτιά και να καείς» σκέφτεσαι.

Βάζεις μπρος και στο πρώτο φανάρι που συναντάς κάγκουρας περνάει με κόκκινο και παραλίγο να σε σκοτώσει. Σε κοιτάει με υπεροπτικό ύφος τύπου «είσαι τυχερός που δε σε σκότωσα φίλος». Σε παίρνουν τηλέφωνο από τη δουλειά και σε επιπλήττουν βάναυσα γιατί άργησες. Το ραδιόφωνο μιλάει για σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς. ΟΚ, η μέρα σου δε θα είναι καλή. Ένα περιστέρι σου ρίχνει κουτσουλιά με το που βγαίνεις απ’ το αυτοκίνητο. Περνάει μηχανάκι και σε λούζει με λάσπες. Το μόνο που νιώθεις είναι ένα ασίγαστο μίσος για όλους τους ανθρώπους της γης. Χρειάζεσαι την κατάλληλη playlist για το μίσους σου, εκείνη που θα δίνει ένα πρόβλημα σε κάθε τους λύση.

1) Archive – Fuck you

Ετοιμαζόμαστε για τρελά sing along στο φετινό Release Festival μ’ αυτό εδώ, μας φτιάχνει τη μέρα όταν είναι χαλασμένη πέρα ως πέρα.

 

2) P.I.L - This is not a Love Song

Ο frontman των Sex Pistols σε μεγάλα κέφια μισανθρωπιάς (και αυτοαναφορικότητας). Johnny Rotten πάντα μας έκανες περήφανους παικταρά μας.

 

3) 2Pac - Fuck tha World

Απλά κι όμορφα και κατευθείαν από το γκέτο.

 

4) Ugly Kid Joe – Everything about you

Το πίστευες για αγαπησιάρικο αυτό το hit από τα 90s; Σκέψου ξανά. Σε έχει τρελάνει, σου έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη, σου έχει φάει τη ζωή; Πάρε τηλ στον Atlantis και αφιέρωσέ το σε εκείνη.

 

5) Prodigy – Firestarter

Βάλε φωτιά σε ότι σου καίει, σε ότι σου τρώει την ψυχή.

 

6) TXC – Η γεύση του μένους

Η Ελληνική επιλογή της λίστας για όταν το μίσος το νιώθεις στο στόμα σου με μια πικρή και άγρια γεύση.

 

7) Rage Against the Machine – Killing in the Name

Θέατρο Πέτρας το 2000 και “Fuck you, I won't do what you tell me” κάθε φορά που σου λένε τι πρέπει να κάνεις.

 

8) Pantera – 5 minutes alone

Μονάχα αυτό χρειάζεσαι όταν κάποιος πέρασε με κόκκινο και πήγε να σκοτώσει: πέντε λεπτάκια για να τους πεις δύο λογάκια.

 

9) Metallica – So What

Διασκευή από The Anti-Nowhere Leage και ιδανικό soundtrack όταν μισείς βαθιά όλη την ανθρωπότητα. Έχεις κάνει τα χειρότερα πάνω στην τρέλα σου και δε σε νοιάζει τίποτα πια.

 

10) Cannibal Corpse- Fucked with a knife

Ότι λένε οι στίχοι: ξέχνα την παροιμία «ούτε στον εχθρό σου», αυτό εδώ είναι ιδανικό σκηνικό, στημένο ειδικά για αυτόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved