Αυτή η ταινία μικρού μήκους συνδέει το παλιό Blade Runner με το καινούργιο

Και μπορείς να την δεις. ΤΩΡΑ.

Περνάνε οι μέρες και η αναμονή για το καινούργιο Blade Runner δια χειρός Ντενί Βιλνέβ, όλο και μεγαλώνει. Και επειδή δε φτάνει αυτό στους παραγωγούς της ταινίας, είπαν να βάλουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της δικιάς μας αγωνίας. Όχι, δεν τους έφταναν τα επικά τρέιλερ. Είπαν να προσθέσουν άλλο ένα ωραιότατο κομματάκι στο promotion της ταινίας.

Το πλάνο, λοιπόν, περιέχει 3 ταινίες μικρού μήκους οι οποίες θα συνδέσουν το νήμα τoy παλιού φιλμ με το φετινό «Blade Runner 2049» που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο. Καλή φάση έτσι;

Η πρώτη που κυκλοφόρησε στους διαδρόμους του ίντερνετ, γυρισμένη από τον γιο του σκηνοθέτη, λέγεται «2036: Nexus Dawn» και μπορείς να την δεις στο παραπάνω λινκ.

Βρισκόμαστε 13 χρόνια πριν τα γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε στη «μεγάλη» ταινία, και μια σκοτεινή ιδιοφυία (Τζάρεντ Λέτο) ανακρίνεται για τα έργα του. Τις ρέπλικες που κατασκευάζει –τα ανθρωποειδή ρομπότ με άλλα λόγια. Όμως εκείνος έχει βάλει σκοπό να τους αποδείξει, μέσα σε 6 ατμοσφαιρικά λεπτά, πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αφού αυτός έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved