Και αυτό είναι το trailer του Blade Runner 2049

Ο sci-fi τρόμος έχει κίτρινη απόχρωση.

Για καιρό ακούγαμε ψιθύρους, κόντρα ψιθύρους ενώ εδώ και μερικές μέρες, μετά την κυκλοφορία του «Arrival», η έντασή τους αυξήθηκε δικαιολογημένα: τι γίνεται με το περίφημο sequel του «Blade Runner»; Ωραία, ο Villneuve πήρε το βάπτισμα του πυρός στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, αλλά το ζουμί προφανώς βρισκόταν σε μία από τις ναυαρχίδες του genre.

Και η αγωνία ήταν εύλογη, όχι μόνο γιατί μιλάμε για μια κλασική ταινία, αλλά και γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Καναδός σκηνοθέτης παίρνει στα χέρια του την τύχη ενός τόσο μεγάλου Χολιγουντιανού project που φιλοδοξεί (;) τρεις δεκαετίες μετά να γίνει το επόμενο μεγάλο franchise. Ας μην γελιόμαστε, αν το «Arrival» ήταν κάτι παραπάνω από λιθαράκι στο δρόμο του Villneuve προς το Όσκαρ που κάποια στιγμή θα έρθει, το sequel του «Blade Runner 2049» είναι αντίστοιχο του ασανσέρ.

Επίσης, ξέραμε ότι θα ξαναδούμε τον Harrison Ford, αλλά και πώς πρώτη φίρμα θα είναι ο Ryan Gosling.

Το πρώτο trailer (teaser επί της ουσίας) επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω μέσα από μία αρρωστημένα τρομακτική κίτρινη φωτογραφία, που αμέσως σου φέρνει το μυαλό το εξίσου ωχρό «The Enemy».

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2017. Μέχρι τότε μπορείς  να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει λίγο πιο δυνατά στα 106 δευτερόλεπτα του βίντεο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved