Οι συναυλίες που εξελίχθηκαν σε «ροντέο»

Αγαπημένες περιπτώσεις όπου καλλιτέχνες και κοινό παρεξηγήθηκαν λίγο παραπάνω και μετέτρεψαν μια συναυλία σε πεδίο μάχης.

Μακάρι όλες οι συναυλίες να ήταν Woodstock. Ή σαν το Πάρτυ της Βουλιαγμένης του Κηλαηδόνη. Με πολύ κόσμο και καλή διάθεση για να γίνει ένα τεράστιο «γλέντι», από τραγουδιστές και ακροατές. Όποιο είδος μουσικής και αν παίζεται στη σκηνή.

Αμ δε. Υπήρξαν περιπτώσεις που σε κάποιες συναυλίες τα όρια ξέφυγαν με αποτέλεσμα εκεί που όλοι περίμεναν να ζήσουν τη μαγεία της μουσικής, εν τέλει να βιώνουν κάτι σε φάση Λεωφόρο του Ευθυμιάδη. Διότι υπάρχουν πολλοί και γνωστοί καλλιτέχνες που στο παρελθόν δεν δίστασαν να ρίξουν καντήλια, να χτυπήσουν κόσμο και γενικότερα να κάνουν ροντέο τη συναυλία τους.

Κάτι αντίστοιχο πήγε να γίνει και με τη συναυλία των Iron Maiden στην Αθήνα φέτος.

 

Ας τους θυμηθούμε:

 

1. Dave Grohl

Ο Dave των Foo Fighters είναι τυπάρα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Για αυτό και μόλις είδε κάποιον να χτυπάει κόσμο στη συναυλία του, σταμάτησε το τραγούδι και του φώναξε: «Δεν έρχεσαι στο show μου για να παίζεις ξύλο, αλλά για τη μουσική και για να χορεύεις. Τσακίσου έξω ρε μα@#κα!»

 

 

2. Billy Joel

Δεν υπάρχει ο τύπος γενικά...  Ανεβάζει πίεση, τα χάνει, διαλύει το ίδιο του όργανο – ναι, όλο το πιάνο – και μετά αρχίζει και κλωτσάει κάποιον που βρέθηκε μπροστά του στη σκηνή. Τον πιανίστα δεν θα τον εκνευρίζεις. 

 

 

3. Notorious B.I.G.

Μεγάλος κανόνας: Μην τσαντίσεις τον B.I.G. επί σκηνής. Το κατάλαβε πάρα πολύ καλά ο κακόμοιρος ο DJ όταν είδε το μικρόφωνο του μακαρίτη ράπερ να εκσφενδονίζεται πάνω του και να τον κατηγορεί ότι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί!

 

 

4. Courtney Love

«Φωνάξτε ότι οι Foo Fighters είναι… Gay, αλλιώς δεν τραγουδάω», αναφώνησε η χήρα του Cobain η οποία λίγο πριν έβριζε άπειρα των τραγουδιστή τους Dave Grohl κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Κοίτα να δεις απαιτήσεις η τύπισσα...

 Πάντως όλα δείχνουν ότι είναι ύποπτη για το φόνο του Kurt Cobain.

 

5. Pearl Jam

Ο Eddie Vedder, ο τραγουδιστής των Pearl Jam, δεν είναι κουλοχέρης, οπότε καλό είναι να μην του πετάς κέρματα. Κάποιος το έκανε σε μια συναυλία τους και εκείνος τον στόλισε κανονικότατα.

 

 

6. Queens of Stone Age

Το τερμάτισε o Josh Homme. Άρχισε να βρίζει χυδαία το κοινό που του πετούσε πράγματα, διέταξε να του φέρουν έναν από τους... δράστες στη σκηνή και όταν τον έφεραν μπροστά του πήρε την εκδίκησή του με τον τρόπο που θα δεις...

 

 

7. Nickelback

Οι τραγικοί -κατά τ' άλλα- Nickelback είδαν το κοινό της Πορτογαλίας να τους πετάει μέχρι και πέτρες και αναγκάστηκαν να την κάνουν από το δεύτερο μόλις τραγούδι τους. Επιτέλους ένα κοινό που σέβεται τον εαυτό του και τα αυτιά του.

 

 

8. Ben Weasel

Κατάφερε μέσα σε μία νύχτα να καταστρέψει μια ολόκληρη καριέρα, καθώς οι μπουνιές που έριξε σε κάποιες γυναίκες που βρίσκονταν κοντά του στη σκηνή δεν θα ξεχαστούν ποτέ. 

 

 

9. Axl Rose

Nαι κάτι σου είπα τώρα... Αν δεν ξέσπαγε ο αρχηγός των Guns n’ Roses, τότε ποιος;

 

 

10. Michael Jackson

Μια και αναφερθήκαμε στους Guns n’ Roses, ο Slash (κιθαρίστας του συγκροτήματος) κατάφερε να πλακωθεί σχεδόν με τον άρχοντα της ποπ Michael Jackson επί σκηνής καθώς ενώ είχε τελειώσει το τραγούδι, εκείνος συνέχιζε να σολάρει επί 2 λεπτά. Μέχρι που τον έβγαλαν έξω οι σεκιουριτάδες.

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved