Το Dark είναι ό,τι πιο σκοτεινό έχει γυριστεί ποτέ. Και έρχεται ολοταχώς.

Φήμες λένε ότι θα κάνει στο Stranger Things να ντρέπεται.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν έχουμε τίποτε απολύτως με το «Stranger Things». Ίσα-ίσα που το αγαπήσαμε τόσο για την υπόθεση, όσο και την 80’s νοσταλγία που έφερε μαζί τους. Υπάρχουν όμως και όλες οι άλλες στιγμές, που έχουμε ανάγκη να δούμε και κάτι πιο «βαρύ». Πιο σκοτεινό. Το Netflix έκανε ένα πρώτο πείραμα με το αμφιλεγομένο «Τhe OA», αλλά και με την μεγάλου μήκους «The Discovery» (που την περιμένουμε στο τέλος του μήνα). Τώρα όμως φαίνεται ότι πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, λανσάροντας μια σειρά για την οποία οι ξένες ιστοσελίδες, αναφέρουν ως το τέλειο πάντρεμα του «Twin Peaks» με το «Stranger Things».

Το «Dark» είναι τόσο σκοτεινό όσο και το όνομα του.  Το στόρι αφορά πάλι ένα παιδί το οποίο έχει εξαφανιστεί κάτω υπό μυστηριώδεις συνθήκες σε ένα γερμανικό χωριό ονόματι Βίντεν. Η εξαφάνισή του, επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο 4 διαφορετικές οικογένειες, οι οποίες θα αναγκαστούν να φέρουν στην επιφάνεια παλιές αμαρτίες και λάθη του παρελθόντος. Στην πορεία, ανακαλύπτεις ότι έχουν υπάρξει και άλλες εξαφανίσεις οι οποίες, πιθανόν, να γίνονται συστηματικά.

Το σίγουρο πως το Dark, μέσα από το trailer του, φέρνει έναν πιο ώριμο και σκοτεινό χαρακτήρα, με τον τρόμο να ακροβατεί δίπλα στην επιστημονική φαντασία. Είναι η πρώτη γερμανική παραγωγή του Netflix, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Ελβετού Baran Bo Odar που γνωρίσαμε μέσα από το «Sleepless» και το «Who Am I?».

Αργεί βέβαια, καθότι θα βρίσκεται κοντά μας τον χειμώνα του 2017. Υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved