Τα καλύτερα trailer ταινιών που είδαμε στο Superbowl

Ωραία πραγματάκια περιμένουμε τους επόμενους μήνες στο σινεμά.

Tο Super Bowl τελείωσε και οι New England Patriots σήκωσαν το τιμημένο. Δεκάρα δεν δίνουμε. Εμείς εδώ ο Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουμε από δαύτα. Πρέπει να παραδεχτούμε όμως το εξής: όσον αφορά το σώου, οι Αμερικάνοι ξέρουν πως να το κάνουν. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο τελικός μπορεί να κρατήσει μέχρι και 4 ώρες. Υπάρχουν time-outs στα οποία προβάλλεται live μουσική από καλλιτέχνες, γίνεται κλήρωση με δώρα και φυσικά προβολή πολλών διαφημίσεων.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι και η προβολή των trailers της χρονιάς. Τις μαζέψαμε όλες και στις παρουσιάζουμε για να ξέρεις τι να έχεις να περιμένεις.

 

Ghost in the Shell

Ρε σεις σοβαρά τώρα: αν εκεί στο Χόλιγουντ μιλάει κανείς Ελληνικά και μας διαβάζει ΜΗΝ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ. Για τους λάτρεις του anime, το Ghost in the Shell είναι ό,τι και το Champion's League για τους ποδοσφαιρόφιλους. Σε κάθε περίπτωση, οι τυχεροί που παραβρέθηκαν στο Super Bowl, είχαν την τύχη να δουν μερικά από τα πιο action στιγμιότυπα που περιλαμβάνει η ταινία, με την ηθοποιό να τσακίζει κόκκαλα. 

Life

Αστροναύτες εναντίον μεταλλαγμένου ιού που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal και Rebbeca Ferguson, βάζουν τη στολή και προσπαθούν να περιορίσουν την απειλή στο διάστημα. Σαν να βλέπεις Alien, αλλά να χρειάζεσαι μικροσκόπιο για να τα βγάλεις πέρα. Εντυπωσιακό τρέιλερ ωστόσο…

Α Cure for Wellness

Το ψυχολογικό θρίλερ του Gore Verbinski  θα μπορούσε να έχει ξεκάθαρα επιρροές από Hitchcock. Μία φάρμα-spa (ναι καλά διαβάζεις) στις Ελβετικές Άλπεις, έχει την φήμη του ησυχαστηρίου για όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Dane DeHaan ωστόσο, θα ανακαλύψει πως κανένα νοσοκομείο δεν είναι «αθώο». Κάποια από αυτά είναι βγαλμένα από εφιάλτες. Συνιστάται για όσους αγαπούν τα θρίλερ.

Τransformers: The Last Knight

Κάθε φορά που νομίζεις ότι έχεις ξεμπερδέψει με τον Michael Bay και τα Transformers , υπάρχει άλλη μία ταινία με τον Mark Wahlberg για να σε τυραννήσει. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει σε αυτό το επεισόδιο και για να είμαστε ειλικρινείς δεν μας νοιάζει καθόλου. Αλλά απορούμε πραγματικά τι διάολο κάνει εκεί ο Αnthony Hopkins.

John Wick: Chapter 2

Επιτέλους, μία ταινία που περιμέναμε. Ο Keanu Reeves ήταν ανέλπιστα καλός στην πρώτη ταινία και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ήταν θέμα τύχης. Το δεύτερο trailer του John Wick είναι εδώ και ευελπιστούμε πως θα περιλαμβάνει το ίδιο χαοτικό πιστολομπουνίδι που είδαμε στην πρώτη ταινία. Και γενικά με τον Neo δεν κάνεις μαγκιές.

Baywatch

Κακά τα ψέματα, κανένα παρεάκι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Hasselhoff και την παρέα του. Ο μόνος λόγος που οι Αμερικάνοι –πιθανότατα- ζητωκραύγασαν στο Super Bowl, είναι που θα δουν επιτέλους την Alexandra Daddario, την Priyanka Chopra και την Κelly Rohrbach με τα μπικίνι τους. Και εμείς μαζί τους.

Pirates of The Caribbean: Salazar’s Revenge

Μετά την τελευταία ταινία των Πειρατών, κρατάμε μία πισινή για το τι πρόκειται να δούμε. Με μία μικρή ματιά, αντιλαμβάνεται κανείς πως το Walking Dead μετακόμισε στην Καραϊβική. Ελπίζουμε να μην τα κάνουν πάλι μαντάρα…

Guardians of the Galaxy 2

Ξέρεις γιατί πήγε καλά η πρώτη ταινία; Γιατί παρουσίαζε μία εναλλακτική όψη των superheroes. Τους παρουσίαζε ως ρεμάλια. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο γοητευτικό από ένα  υπερήρωα που δεν δίνει δεκάρα για την φήμη του. Η διαστημική παρέα επιστρέφει και υπόσχεται αδρεναλίνη, περιπέτεια και κορυφαίες ατάκες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Logan

Η αλήθεια είναι ότι σε πιάνει μία συγκίνηση. Πέρασαν περίπου 16 χρόνια από την πρώτη φορά που ο Hugh Jackman έβγαλε νύχια και να που το μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Το Logan θα είναι το τελευταίο μέρος μίας μεταλλαγμένης ιστορίας, θα πάρει τον Wolverine από την μνήμη και θα τον τοποθετήσει στην καρδιά. Αγαπάμε.

Fast & Furious 8

Πες ό,τι θες για τον Vin Diesel. Οι δύο τελευταίες ταινίες, στις οποίες εκτέλεσε και χρέη παραγωγού, αποδείχτηκαν οι πιο κερδοφόρες του franchise. Η όγδοη υπόσχεται να έρθει με την ίδια ταχύτητα, με ακόμη καλύτερα αυτοκίνητα και μπόλικο nitro στα καύσιμα, για μεγαλύτερη έκρηξη αδρεναλίνης. Εκτός από το γνωστό κάστ Rodriguez The Rock, θα υποδεχτούμε Charlize Theron και τον Lucas Black που επιστρέφει από το Tokyo Drift. Και ο Θεός βοηθός.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved