Τα 7 πράγματα που πρέπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ με υδροχλωρικό οξύ από το δωμάτιό σου

Σε περίπτωση που μένεις ακόμη στο πατρικό σου.

Σε έναν ονειρικό κόσμο, η πλειοψηφία των νέων της χώρας έχει φύγει από το πατρικό πριν τα 25, μένει στο δικό του σπίτι -ακόμη και με συγκάτοικο- και έχει διαμορφώσει τον χώρο όπως θέλει. Αλλά στην Ελλάδα του ΕΝΦΙΑ, όπου 1 στους 2 νέους είναι άνεργος και οι μισθοί μαζεύονται με το σταγονόμετρο, μένουμε ακόμη στο πατρικό μας, όπου το άλλοτε παιδικό δωμάτιο έχει κρατήσει μερικά στοιχεία από το παρελθόν. Αλλά δεν πάει έτσι.

Αν δεν μπορείς να μετακομίσεις, φρόντισε τουλάχιστον να το σουλουπώσεις. Να πετάξεις πράγματικά που θυμίζουν γυμνασιόπαιδο, να στρώσεις λίγο την αναρχία που άλλοτε κυλούσε μέσα στο αίμα σου και να μπεις στη λογική να σκεφτείς πως αν πατήσει καμιά γκόμενα εκεί μέσα, ίσως να μην πρέπει να δει κάποια πράγματα.

Σαν τα παρακάτω. 

 

1. Εξαφανίζεις παλιά σχολικά βιβλία

VIVLIA

Κάποιοι τα κράτησαν ως αναμνηστικά. Άλλοι βαρέθηκαν να τα πετάξουν. Άλλοι είπαν «καλά μωρέ άστα εδώ και βλέπουμε». Αν είσαι κοντά στα 30 θα σου πούμε το παρακάτω χωρίς παρεξήγηση: πλέον δεν θα τα έχουν κρατήσει ούτε τα παλαί ποτέ γκομενάκια το σχολείου, για να θυμούνται τα ερωτικά στιχάκια που έγραφαν στις πίσω σελίδες. Ανακύκλωση φιλαράκι. Εκτός και αν έχεις κάψα να διαβάζεις Λατινικά ή να θυμάσαι εκείνες τις ασκήσεις στα Μαθηματικά που σου έδιναν βαθμούς κάτω από την βάση στα διαγωνίσματα.

 

2. Εξαφανίζεις κάτι αυτοκόλλητα με Pokemon που έμειναν κολλημένα στον τοίχο

Αν όχι Pokemon, κανένα anime. Ή οτιδήποτε άλλο geek, το οποίο ήταν της μόδας στα 00’s. Πάρε οινόπνευμα, βενζίνη, πετρέλαιο, υδροχλωρικό οξύ και φρόντισε να μην υπάρχει ούτε ίχνος από κόλλα. Φαντάσου να γυρίσεις σπίτι με γκομενάκι και να πετύχει τον Πίκατσου κολλημένο στο κομοδίνο να της χαμογελάει. Μόνος θα κοιμηθείς ρε κακόμοιρε.

 

3. Εξαφανίζεις εκείνη την αφίσα από την εξέδρα της ομαδάρας

CHA 8628

Με τα καπνογόνα, τα πανό, τον κόσμο, τον χαμό τον ίδιο. Πιτσιρικάς ήσουν, κάποιο περιοδικό την έδινε δώρο, είδες πως ήταν και γιγαντοαφίσα και είπες «δεν τη βάζω πάνω από το κρεβάτι που έχει και χώρο γιατί  βλέπω το κενό και με πιάνει μιζέρια, στοδιάλο να πάει». Ωραία όλα αυτά, αλλά ξεπερασμένα. Κάποτε, με το πιο νεαρό της ηλικίας είχε και ένα νόημα. Βασικά, κάποτε βλέπαμε και μπάλα της προκοπής και είχε περισσότερο νόημα. Τώρα ούτε γήπεδο δεν πάμε. Βγάλτη να πάει στα κομμάτια μεγάλο παιδί…

 

4. Εξαφανίζεις κι εκείνη με τους Guns N’ Roses

guns n roses poster

Τίμιος ο Axel και η παρέα του, αλλά ρε φίλε είναι λες και είσαι 15 και ανακάλυψες χθες το «Welcome to the Jungle». Είναι τόσο απαράδεκτο, όσο και αυτό το νέο ρεύμα με κάτι πουθενάδες και διάφορες χαζογκόμενες, που φοράνε t-shirts των Ramones, των Slayer και των Stones στολισμένες με στρας. Όχι στον παλιμπαιδισμό αδέρφια! Και αφήστε τους άσχετους στα στρασάκια τους.

 

5. Εξαφανίζεις κάτι CD της ντροπής

40558081 1236203596 crazytown

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Σε κάποια στιγμή της ζωής σου, έχεις πάρει τουλάχιστον έναν δίσκο για τον οποίο δεν είσαι περήφανος σήμερα. Ή και περισσότερους. Είναι η φάση που συγυρίζεις τα ράφια σου και ανακαλύπτεις θαμμένο το single του «Butterfly» από τους Crazy Town. Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί το αγόρασες. Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Λίγο το ότι ήταν hit εκείνη την εποχή, λίγο ότι το χόρευαν όλες οι γκόμενες στα πάρτι άρα αν το άκουγες και εσύ ήσουν cool, λίγο το ότι αυτό το σαπιοκάναλο που ονομάζεται MTV ξέρει πώς να προωθεί τα σκουπίδια, τελικά πιάστηκες κορόιδο και τα έσκασες. Πέταμα. Κάψιμο. Κομματάκια. Το ίδιο να κάνεις και με το άλμπουμ από τις Δυτικές Συνοικίες με αυτά τα «Καλοκαιρινά Ραντεβού».

 

6. Εξαφανίζεις κάποιο λούτρινο που ξέμεινε τριγύρω

2170e8731b9033d5e45956612cc32440

Κάποιο αρκουδάκι που σου πήρε μία πρώην. Κάποιο άλλο αρκουδάκι από εκείνα που έδιναν τα Goody's. Δεν ξέρουμε τι άλλο έχεις εκεί μέσα, αλλά δεν είσαι τα Jumbo. Μάζεψε τα και χάρισε τα. Κάνε λίγο εικόνα να βγάζεις τα μάτια σου με το κορίτσι που γνώρισες και να βλέπει τ’ αρκουδάκια που έχεις συλλογή. Ή, ακόμη χειρότερα, κάνε λίγο εικόνα το αρκουδάκι να σε βλέπει να βγάζεις τα μάτια σου με το κορίτσι.

 

7. Εξαφανίζεις φωτογραφίες με τους κολλητούς από το Γυμνάσιο

American Pie Cast Guys web

Εντάξει, το ξέρω. Δεν είχαμε smartphone ρε φίλε. Αναλογικές είχαμε. Έφερνε ένας μούργος τη μηχανή του, στηνόνταν οι υπόλοιποι με στυλ σαν γκάνγκστερς με ντύσιμο «System of a Down» και να σου η φωτογραφία. Αλλά ποιος έδειχνε ωραίος στο γυμνάσιο; Μαλλιά που πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις, απαράδεκτα σετ φόρμας λόγω γυμναστικής, σπυριά, γυαλιά μυωπίας, πολύ ζελέ, πολλές σκατόφατσες και μαζί και η δική σου. Είναι υπέροχη για αναμνηστικό, αλλά όχι για να την δει η οποιαδήποτε γκόμενα. Ας μείνει στο συρτάρι μέχρι να γνωρίσεις καλά την άλλη. Μετά μπορεί να την δει και να πεθάνει στο γέλιο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved