Η ατάκα του Σερ Ντάβος που μάς πάγωσε το αίμα

Ας ελπίσουμε πως αποτελεί απλά ένα παιχνίδι αποπροσανατολισμού...

Είναι ίσως μαζί με τον Sir Jorah Mormont η πιο ήρεμη δύναμη σε όλο το «Game of Thrones». Στην αρχή κρατούσε τα γκέμια του Stanis Barratheon και τώρα στο πλευρό του Jon Snow, o Sir Davos είναι από τους χαρακτήρες-κλειδιά για την κατάληξη του μεγάλου πολέμου κόντρα στους White Walkers.

Τσέκαρε όλα όσα θες να ξέρεις για τον 8ο κύκλο της σειράς που έρχεται τον Απρίλιο.

Τα σενάρια για το τέλος της σειράς είναι άπειρα, ωστόσο ο άνθρωπος πίσω από τον Sir Davos, Liam Cunningham ίσως έδωσε μια πληροφορία για το φινάλε που δεν θέλαμε να ακούσουμε.

Μιλώντας στο Ιρλανδικό, «The Late, Late Show», ο Cunningham πέραν της ατάκας που βαρεθήκαμε να ακούμε «ο 8ος κύκλος θα είναι επικός», μάς αναστάτωσε όταν δέχτηκε τα συγχαρητήρια του παρουσιαστή επειδή είναι ακόμα… ζωντανός (στη σειρά):

 

 

«Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Άλλωστε όλοι θα πεθάνουμε. Μην ξεχνάτε το ‘valar morghulis’ – δηλαδή, όλοι άντρες πρέπει να πεθάνουν» και αρχίσαμε να ξύνουμε κάπως περισσότερο το κεφάλι μας.

Το ότι θα πεθάνουν πολλοί στον 8ο και τελευταίο κύκλο της σειράς του ΗΒΟ είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Όλοι όμως; Ας ελπίσουμε να είναι ένα παιχνίδι αποπροσανατολισμού...

Μια και μιλάμε για νεκρούς του Game of Thrones, τσέκαρε στο παρακάτω άλμπουμ ποιοι έχουν επιζήσει και ποιοι όχι (ανά οίκο):

 

 

Ίσως μετά από αυτό η αντίστροφη μέτρηση για την 14η Απριλίου (ημέρα που ξεκινά η σειρά) έχει αρχίσει να τρέχει γρηγορότερα από ότι πριν…

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved