5 πράγματα που αποδεικνύουν ότι ο Snoop Dogg είναι κάτι παραπάνω από εκκεντρικός

Ήξερες πως ο διάσημος ράπερ έχει κοουτσάρει ομάδα ράγκμπι;

Ας παραδεχτούμε κάτι. Ο Snoop Dogg το ‘χει κάψει. Δεν ξέρουμε αν θα το είχαμε κάψει και εμείς αν ήμασταν στη θέση του. Όταν έχεις πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, έχεις επηρεάσει το χιπ χοπ μιας ολόκληρης εποχής και έχεις κινδυνέψει να χάσεις την ζωή σου επειδή είχες πάρε-δώσε με συμμορίες, τότε ναι, ίσως να είναι φυσιολογικό να κάνεις ένα σωρό τρέλες.

Ο Snoop όμως, έκανε πάντα περίεργα πράγματα. Σόρι το παίρνουμε πίσω. Ασυνήθιστα θα ήταν ο σωστός όρος, καθότι τον είχαμε στο μυαλό μας ως τον άνθρωπο που δεν θα έκανε κάτι πέρα από την μουσική. Έχει κάνει όμως τόσα, που κάποια είναι άξια αναφοράς και απορίας. Από βιβλία μαγειρικής μέχρι ντοκιμαντέρ, ρίξε μία ματιά στα 5 περίεργα στιγμιότυπα από την ζωή του Snoop.

 

1. Έχει γράψει βιβλίο μαγειρικής

snoop dogg thanksgiving recipes 02 1200x800

Να μην είμαστε κακούληδες. Ο Snoop ξέρει να μαγειρεύει. Έχει πει παλιότερα σε συνέντευξη πως επειδή ακριβώς μεγάλωνε μόνος του, έμαθε πειραματικά και από φίλους τον τσελεμεντέ, ενώ του άρεσε πάντα να μαγειρεύει για τους O.G. που μαζευόντουσαν σπίτι του. Τον περασμένο μήνα λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο μαγειρικής του, με τίτλο From Crook to Cook. Πριν δώσουμε άπειρα ρισπέκτ στον τίτλο, να πούμε πως το βιβλίο περιέχει ευφάνταστες συνταγές για σαλάτες, κρέας και ζυμαρικά, όλα με την θαυματουργή πινελιά του Snoop. Ελπίζουμε να μην μπερδεύει τα μπαχάρια με άλλα πράγματα.

 

2. Έχει υπάρξει ψάλτης στην εκκλησία

53 44480 snoop dogg 1508352621

Ρε παιδί μου, εντάξει, δεν είναι νέο αυτό. Άσε που αν ψάξεις και το παρελθόν των περισσότερων τραγουδιστών, όλο και κάποιος θα έχει περάσει από παρόμοια θέση. Ο Snoop όμως τα πήγαινε τόσο καλά στην εκκλησία Golgotha Trinity Baptist Church που πήρε μόνιμο πόστο. Είχε δηλώσει κάποια στιγμή στο MTV πως η όλη φάση του άρεσε, αλλά ο κόσμος δεν τον γούσταρε για τις κακές παρέες που έκανε σαν πιτσιρικάς (σ.σ.: άξιο απορίας καθότι ο Snoop ήταν τότε στην…5η Δημοτικού!). Την επόμενη χρονιά αποφάσισε ότι το μόνο πράγμα που θέλει να κάνει, είναι να ραπάρει. Και το στόρι έδειξε πως τα κατάφερε.

 

3. Έχει κοουτσάρει ομάδα του ράγκμπι

Παιδιά είναι αλλιώς να είσαι gangsta και να προπονείς. Φαντάζεσαι ότι ο Snoop είναι κάποιος μαστούρης που βγάζει όπλο στους διαιτητές αλλά όχι. Το κατέχει. Και μάλιστα το κατέχει τόσο καλά, που το έκανε συνολικά για 15 ολόκληρα χρόνια. Το Netflix πάντως πείστηκε από τις προσπάθειές του και του αφιέρωσε ολόκληρο σόου με όνομα Coach Snoop, όπου στοχεύει να απομακρύνει τα νέα παιδιά από τα ναρκωτικά και τα γκέτο, βάζοντας τον αθλητισμό και τους στόχους στη ζωή τους. Και είναι ίσως από τα πιο τίμια πράγματα που έχει κάνει.

 

Πάντως και οι N.W.A έχουν κάνει δουλίτσα.

 

4. Έχει παρουσιάσει ντοκιμαντέρ για ζώα

Δεν μιλάμε όμως για βαρετές αφηγήσεις για το πως κάνουν σεξ τα μπαρμπούνια κλπ. Η συνταγή είναι απλή. Βάλε το Snoop σε μία καρέκλα, δείξε του το βίντεο από τα Planet Earth και ζήτησέ του να περιγράψει ό,τι βλέπει. Με όποιον τρόπο το καταλαβαίνει. Αυτό που προκύπτει είναι το κορυφαίο αποτέλεσμα του παρακάτω βίντεο. Μπερδεύει γάτες με σκίουρους, βλέπει σαύρες να τρέχουν και του θυμίζουν τα νιάτα του όταν έτρεχε να γλιτώσει από αστυνομικούς και πολλές άλλες τέτοιες γλαφυρές αφηγήσεις. Θεούλης.

 

5. Προφανώς και πουλούσε μαριχουάνα

placeholder title

Μισό παιδιά: δεν μιλάμε για τα παράνομα που έκανε πίσω στο 1988. Η χρήση της μαριχουάνας στην Αμερική είναι νόμιμη όταν πρόκειται για ιατρική χρήση (σ.σ.: συστήνεται ως εναλλακτικό παυσίπονο για διάφορες χρόνιες ασθένειες ή ακόμη και εθισμούς). Προφανώς ένας τύπος που την είχε ανέκαθεν σαν παιδί του, ξέρει πως να την πασάρει. Κάπως έτσι βγήκε το Leafs by Snoop, με την εταιρεία να κλείνει έπειτα από δικαστική διαμάχη με τους Toronto Maple Leafs του NHL να τον κατηγορούν ότι τους έκλεψε το σήμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved