Φτου ξελευθερία: Το YouTube θα αρχίσει να στριμάρει δωρεάν ταινίες

Και πολύ άργησε εδώ που τα λέμε...

Πολύ πριν την εμφάνιση των podcasts όπου πλέον απλά ρυθμίζουμε τα Hulu και τα Netflix για την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία, ο κοσμάκης έψαχνε τα πάντα στο YouTube. Και πολλές φορές τα έβρισκε εδώ που τα λέμε, καθώς κάποιοι γενναίοι χρήστες δεν δίσταζαν να ανεβάζουν τις ταινίες στο κανάλι τους στο YouTube.

H συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή, καθότι οι ταινίες αυτές κατέβαιναν λόγω δικαιωμάτων εν ριπή οφθαλμού.

viole


Τώρα ωστόσο με το πανηγύρι που έχει ξεκινήσει να γίνεται μετά το κλείσιμο των torrents και την άνοδο των podcasts να κορυφώνεται όλο και περισσότερο, φαίνεται πως ακόμη και το YouTube αποφάσισε να βάλει μυαλό.  Πλέον αποφάσισε να στριμάρει μία σειρά από ταινίες και μάλιστα εντελώς δωρεάν για τους χρήστες – προφανώς για να μπορέσει να αυξήσει ακόμα περισσότερο την επισκεψιμότητά του.  

Αυτό που ξέρουμε για αρχή είναι πως έχει γίνει μία επιλογή σε 99 ταινίες, που περιλαμβάνουν από το Rocky και το Terminator μέχρι το Legally Blonde. Η ουσιαστική ερώτηση είναι αν θα υπάρχει συγκεκριμένη χρονική περίοδος για να τις δεις, ή θα είναι free για επ’ αόριστον στριμάρισμα. Αν συμβεί το τελευταίο, είναι ένα καλό χτύπημα στα podcasts που «φιλοξενούν» τις ταινίες για 1 με 1,5 μήνα.

 

Rocky 4

 

Για να μάθεις ακόμα περισσότερα για την λίστα του YouTube και τη νέα του εποχή, ρίξε μία ματιά εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved