Φαντάζεσαι να έπαιρνες ρεπό από τη δουλειά για να αυνανιστείς;

Μη γελάς. Στην Αγγλία το έκαναν ήδη και σκεφτόμαστε πώς θα λειτουργούσε το μέτρο στην Ελλαδίτσα μας. 

Ξέρουμε πως, πολλές φορές, η ζωή στο γραφείο είναι βαρετή. Τόσο βαρετή που η δουλειά φαντάζει όμοια με την κοτρόνα που έσπρωχνε ο Σίσυφος στην ανηφόρα. Ξέρουμε επίσης ότι σύμφωνα με έρευνες, ο κόσμος βλέπει πορνό στη δουλειά.  Οι λόγοι είναι πάμπολοι. Από το ότι βαριούνται μέχρι το ότι δεν κρατιούνται μέχρι να πάνε σπίτι.

Αλλά ας μην μπούμε στα ψυχολογικά του καθενός.

Αντιθέτως, ας αξιολογήσουμε μαζί την κίνηση της εταιρείας LELO στην Μεγάλη Βρετανία. Την πρώτη εταιρεία που δίνει στους εργαζόμενους της ΡΕΠΟ για να κάτσουν σπίτι και να αυνανιστούν.

Αμέ...

jack off please GIF

 

Δεν ξέρουμε αν παίζει ρόλο ότι η LELO είναι εταιρεία που παρέχει σεξουαλικά βοηθήματα, αλλά προσπαθούμε λίγο να σκεφτούμε μία τέτοια καθημερινότητα στο δικό μας το σάιτ. Συνειδητοποιείτε λίγο το ΠΟΣΟ περίεργο θα ήταν κάτι τέτοιο ανάμεσα μας; Είμαστε 5 άντρες ωραία; Πόσο ασυνήθιστο θα είναι μεταξύ μας να μπούμε στη διαδικασία να μιλάμε ο ένας για τα «βόλια» του άλλου.

-Αύριο είσαι εσύ πρωί Κρις;
-Σόρρι ρε φιλαράκι, θα τον παίζω αύριο.

Too much information. Αλλά έτσι θα πρέπει να ξηγηθεί η φάση για να πάρει μπρος το νέο μέτρο. Θα έρχονται και θα μας ρωτάνε οι προϊστάμενοι μας: «Ο Μπαρούνης είναι εδώ;» και θα πρέπει να απαντήσουμε ότι τον παίζει. Και θα μας ρωτάνε «Τον παίζει ή έχει πάει για καφέ;». Και αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δημιουργείται. Πώς θα αποδεικνύεις δηλαδή πως έχεις κάτσει όντως στο σπίτι σου και περνάς καλά και δεν έχεις αράξει στην καφετέρια ξέρω γω;

Θα πρέπει να στέλνουμε σέλφις στον Βαϊμάκη;

«Κώστα είμαι στην 3η τώρα. Θα σου ξαναστείλω αργότερα».

dfh

 

Θα τρελαθεί ο άνθρωπος. Θα βλέπει κάθε βδομάδα φεστιβάλ λουκάνικου. Έτσι θα βγαίνει η φάση; Ε όχι ρε φίλε. Πάει πολύ. Άστο.  Καλύτερα να μην παίρνουμε ρεπό.

Εκτός και αν φτάνεις στο σημείο να σε παίρνει τηλέφωνο το Ανθρωπίνου Δυναμικού της εκάστοτε εταιρείας και να σου  λέει «Έχετε 10 ημέρες υπόλοιπο παιξίματος, πρέπει να τις πάρετε». 10 μέρες σερί παίξιμο και να πρέπει να δίνεις αναφορά γι’ αυτές στον προϊστάμενο. Αυτό δεν είναι ευχαρίστηση. Καταναγκαστικό έργο είναι. Θα βγαίνεις με τους κολλητούς σου και θα είναι λες και τις βάλατε κάτω να τις μετρήσετε.

«Εμείς παίρνουμε 2 μαλακορεπό την εβδομάδα»
«Τυχεροί, εμείς μόνο 1».

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η LELO ποντάρει και σε αριθμούς για να στηρίξει αυτή την απόφαση. Χώρια από το NHS που αναφέρει ότι οι οργασμοί διώχνουν το στρες (σώωωπα), έχουμε και ένα ποσοστό 66% από εργαζομένους της LELO που, όταν ερωτήθηκαν, ανέφεραν πως οι οργασμοί τους κάνουν πιο παραγωγικούς.

Και θα το ξαναπούμε: είναι πολύ ωραίο στη σκέψη αλλά αν είναι να μας βγει σε ψυχαναγκασμό, αφήστε το να πάει στο διάολο. Θα χαλάσουν συνεργασίες και φιλίες.

30 rock crying GIF

 

«Τι έπαθες ρε φίλε, έχεις αδυνατίσει πολύ».
«Άσε με μωρε. Με έβγαλαν σε υποχρεωτικό ρεπό 1 εβδομάδα».
«Ε και; Δεν ξεκουράζεσαι;».
«Όχι αυτό το ρεπό. Το άλλο».

Όσο για τη LELO…σε καλή μεριά παιδιά. Τα βόλια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved