Έρευνα για κοιλιόδουλους: Το να τρως δύο μπέργκερ είναι προτιμότερο από το να τρως ένα

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...

Πολλές φορές όλοι μας ψάχνουμε ένα λόγο να φάμε λίγο παραπάνω, ιδιαίτερα όταν το φαγητό μας είναι νόστιμο. Δεν μπορούμε να σου μιλήσουμε για σουβλάκι ή πίτσα, ωστόσο αν είσαι φαν του μπέργκερ τότε ίσως και να βρήκαμε αυτή την αφορμή που έψαχνες.

Γενικότερα, το μπεργκεράκι σου ποτέ δεν το τρως μόνο του καθώς συνήθως το συνοδεύεις με λαχταριστές τηγανητές πατάτες. Τι θα έλεγες λοιπόν αν σου λέγαμε πως αντί για πατάτες μπορείς να συνοδέψεις το μπέργκερ σου με κάτι καλύτερο. Και τι είναι αυτό; ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΔΙΑΟΛΕ!

Καλά διάβασες...

 

burg

 

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το να τρως δύο μπέργκερ είναι πολύ καλύτερο από το να τρως ένα με συνοδεία τηγανητής πατάτας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα της διατροφολόγου, Έμιλι Φιλντ, αναφέρεται ότι ένα μπέργκερ μπορεί εκτός από λιπαρά να περιέχει υδατάνθρακες, λίπος και πρωτεΐνες, την ώρα που οι τηγανητές πατάτες δεν έχουν τίποτα από αυτά.

Η ίδια τονίζει πως τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες –καλή ώρα οι πατάτες-μπορούν να προκαλέσουν απότομη αύξηση στα επίπεδα σακχάρου του αίματος με αποτέλεσμα να νιώθεις απίστευτα υποτονικός για λίγες ώρες μετά το γεύμα.

Οπότε αν δεν θες να πέσεις ψόφιος, άκουσε την παραπάνω συμβουλή. Και φρέσκος θα είσαι και περισσότερο θα φας.

 

alrigjy

 

Αν λοιπόν είσαι λάτρης του μπέργκερ καλύτερα την επόμενη φορά να το συνοδέψεις με μια σαλάτα, ρυζάκι ή έστω με ένα άλλο μπέργκερ. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να πεις «όχι» σε τηγανητές πατάτες. Σίγουρα όμως τα δύο μπέργκερ δεν μπορείς να τα αρνηθείς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved