Το ‘πε και το ‘κανε ο Ridley Scott

Σύντομα θα έχουμε σίκουελ του «Μονομάχου».

Το 2001 ήταν μια σπουδαία χρονιά για τον κινηματογράφο και γενικότερα του Χόλιγουντ. Ήταν τότε που είδαμε να κονταροχτυπιούνται δύο εκ των κορυφαίων ερμηνειών για το αγαλματίδιο του Α’ Αντρικού Ρόλου τη βραδιά των Όσκαρ.

Από τη μία ο «Ναυαγός» του Τομ Χανκς, από την άλλη ο «Μονομάχος» του Ράσελ Κρόου. Ο τελικός νικητής;

 

glad

 

Ο Μάξιμος, ο στρατηγός που πέρασε από χίλια κύματα, που είδε τον Κόμοδο του Χοακίν Φίνιξ να εκτελεί την οικογένειά του πήρε στο τέλος την εκδίκησή του και «έφυγε» γεμάτος ανακούφιση για να βρει τους δικούς του στον παράδεισο. Ακριβώς όπως στο λέμε. ΕΦΥΓΕ. Πέθανε χτυπημένος από το ύπουλο μαχαίρωμα του Κόμοδου κλείνοντας έτσι το επικό φιλμ. Όχι όμως και το γενικότερο στόρι.  Διότι σύμφωνα με τον Ριντλεϊ Σκοτ, σύντομα θα έχουμε τη συνέχεια της ιστορίας.

Όσο κουλό και αν ακούγεται, ο κύριος Σκοτ -ο σκηνοθέτης που ότι επιτυχία έχει κάνει πριν από 30-40 χρόνια την κάνει σίκουελ (βλ. «Allien», «Blade Runner»)- θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και με το «Μονομάχο». Πώς θα αναστήσει όμως τον Ράσελ Κρόου; Η απάντηση είναι πολύ απλή. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

 

how

 

Απλώς θα φέρει στη θέση του τον ανιψιό του Κόμοδου, τον Λούκιο ο οποίος ετοιμάζεται να μπει στα παπούτσια του μεγάλου Gladiator. Το αν θα τα καταφέρει είναι αποκλειστικά θέμα του Σκοτ.

Όταν πήραμε γραμμή για αυτό το σίκουελ στάξαμε χολή και για διάφορα άλλα προτζεκτάκια που μάθαμε ότι ετοιμάζονται.

Ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο για το σενάριο ή την ημέρα που θα βγει στους κινηματογράφους, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι Paramount και Universal θα εμπλακούν στην ταινία μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι δεν θα δούμε μια σαπίλα τύπου «Allien: Covenant» αλλά αριστούργημα όπως το «Blade Runner 2049».

Μακάρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved