Θα θαυμάσεις το πόσο ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ αντιμετώπισε ο Russell Crowe το διαζύγιο του

Διπλά κερδισμένος, σε κάθε περίπτωση.

Γενικά ο χωρισμός είναι ζόρικος. Πόσο μάλλον για τύπους σαν τον Russell Crowe που γνωρίστηκε με την γυναίκα του το 1989, βρισκόντουσαν σε διάσταση από το 2012 και πριν λίγο καιρό, αποφάσισαν να οριστικοποιήσουν το διαζύγιο και στα χαρτιά.

Και η αλήθεια είναι πως ένα διαζύγιο, οι περισσότεροι δεν το αντιμετωπίζουν καλά.

featured 5 3

 

Άλλοι παχαίνουν. Άλλοι το ρίχνουν σε ποτό. Άλλοι στα ψυχοφάρμακα. Αλλά όχι ο Russell. Ο Μονομάχος της καρδιάς μας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να ξεφορτωθεί όλες τις αναμνήσεις από τον γάμο του: πουλώντας όλα εκείνα τα αντικείμενα τα οποία τον έχουν δέσει συναισθηματικά με την πρώην γυναίκα του, Danielle Spencer.

Τα περισσότερα από αυτά είναι προσωπικά αντικείμενα, αλλά κάποια είναι και κινηματογραφικά κειμήλια από ρόλους που έχει υποδυθεί. Το γιατί του θυμίζουν την πρώην του είναι άγνωστο, αλλά ο τύπος αποφάσισε να τα βγάλει σε δημοπρασία με τις ευλογίες του Sotheby’s oνομάζοντας την συλλογή The Art of Divorce.

Πόσο μπροστά;

russell 1521668468

 

Εκτός από κάτι όπλα του 17ου αιώνα και κάτι ταπετσαρίες από την μεσαιωνική Σκωτία, η λίστα περιλαμβάνει κινηματογραφικά αντικείμενα όπως την πανοπλία και το ξίφος του Μάξιμου, το σπασουάρ (!) που φορούσε στο Cinderella Man, τις καρέκλες που καθόταν στα γυρίσματα του American Gangster με τον Denzel Washington, την στολή του από το Master and Commander και άλλα πολλά.

Έχει ψωμί η λίστα και θα βγάλει και λεφτά ο τύπος.

gladiator inlin 1521659949

Μάγκας;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved