Στο δεύτερο Creed θα πέσουν μπουνίδια με τον γιο του Ivan Drago

Και ξέρουμε ποιος θέλει την θέση του Ρώσου τζούνιορ.

Πολλά πράγματα πήγαν καλά με το Creed. Από τη μία κανείς δεν περίμενε η ταινία να γίνει επιτυχία και σίγουρα ο Stallone δεν περίμενε να φτάσει στο σημείο να προταθεί μέχρι και για Όσκαρ. Και ο νόμος λέει πως άπαξ και μία συνταγή είναι πετυχημένη δεν την αλλάζεις.

Στη δεύτερη ταινία Creed φαίνεται πως το σενάριο θα θυμίσει παλιές έριδες. Ο Adonis θα καλεστεί να παλέψει με τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του πάνω στο ρινγκ. Και κάπως έτσι αναμένεται το πάλε ποτέ ‘‘Rocky 4’’, να ξυπνήσει ξανά στην δεύτερη ταινία Creed.

Ivan Drago για πάντα.

Προφανώς και ένα τέτοιο σενάριο είναι ευκαιρία για πολλούς μποξέρ να βγουν στο προσκήνιο. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την περίπτωση του Sage Northcutt που αγωνίζεται στο ΜΜΑ. Ο 21χρονος αποκάλυψε στο MMAFighting.com  πως έχει ήδη στείλει ένα βίντεο στην παραγωγή, ώστε να περάσει οντισιόν για τον ρόλο. Ο Sage δείχνει αρκετά πεπεισμένος ότι θα χτυπήσει τον ρόλο. Δεν ξέρουμε τι σκαμπάζει από υποκριτική, αλλά στο μαλλί δεν τα καταφέρνει άσχημα.

 

Όποια και αν είναι πάντως η κατάληξη, ο τύπος δείχνει να το γλεντάει.

22858145 1487751851332350 1855973467317338112 n

Καλή τύχη του ευχόμαστε και, άπαξ και πάρει τον ρόλο, να μην τα κάνει μαντάρα.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved