Προσδεθείτε: Έρχεται το νέο Space Jam!

Και η Λεμπρονίτιδα χτυπάει κόκκινο.

Τόσα χρόνια υπομονής επιτέλους λαμβάνουν τέλος. Δεν ήταν απλώς μια ωραία ταινία με ανάμεικτους χαρακτήρες (καρτούν και πραγματικούς). Ήταν σκέτη απόλαυση. Ιδιαίτερα αυτό το κάρφωμα του Michael Jordan αλά Captain Fantastic στα μούτρα των MonStars είναι μια σκηνή που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

 

 

Και κάπως έτσι μια ηλιόλουστη μέρα όπως είναι η σημερινή, 22 χρόνια μετά από την υπερταινία της Warner έσκασε η μεγάλη είδηση. Το «Space Jam» επιστρέφει.

Δεν είναι η μόνη ταινία με Looney Tunes που θα βγει.

Η σύνθεση της ομάδας; Περίπου ίδια. Bugs Bunny, Daffy Duck, Taz και σία θα φορέσουν σορτσάκι και αθλητικά και θα ξεχυθούν στο παρκέ με συμπαίκτη τον τύπο με τη φανέλα Νο.23. Με τη μόνη διαφορά όμως ότι δεν θα την τιμήσει ο Jordan. Ποιος είναι ο διάδοχος;

leb

 

King James to the rescue

Κάτι είχαμε ψυλλιαστεί το καλοκαίρι όταν ο LeBron James μετακόμισε στο L.A. και τους Lakers, ότι μια επαφή παραπάνω με το Hollywood θα την είχε. Και να που όλα δένουν.

Η ταινιάρα λοιπόν του 1996 αποκτά δικό της σίκουελ με τον Terence Nance στη σκηνοθετική επιμέλεια και τον «βασιλιά» να μην μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του και να διαδίδει πρώτος το μεγάλο νέο στο Instagram

 

 
Είναι το locker του Bugs Bunny αυτό δίπλα στου LeBron;

 

Λεπτομέρειες για την υπόθεση ακόμα δεν γνωρίζουμε αν και κάποιες φήμες υποστηρίζουν ότι ο Mr. Swackhammer (ο κακός από το πρώτο «Space Jam») επιστρέφει στη χώρα των Looney Tunes για να πάρει τη ρεβάνς. O Bugs και η παρέα του για μία ακόμα φορά θα αναζητήσουν τη βοήθεια του κορυφαίου μπασκετμπολίστα στον κόσμο και ο δρόμος θα τους βγάλει πάνω King James. Και κάπως έτσι αρχίζει το ματς.

Υπομονή μόνο. Το τζάμπολ του Space Jam 2 αργεί πολύ ακόμα (23 Ιανουαρίου του 2021).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved