Σε αυτή τη φωτογραφία των Simpsons υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος

Το πήρε χαμπάρι ο παραγωγός και εγένετο χαμός.

Δεν πα να έχουν περάσει τόσα χρόνια και τόσες σεζόν -29 συγκεκριμένα- οι «Simpsons» συνεχίζουν να μας διασκεδάζουν με το δικό τους στεγνό και χαβαλεδιάρικο χιούμορ. Homer, Marge, Bart, Lisa και Maggie δεν είναι απλά οικογένεια, αλλά ένα παρεόνι που λατρεύουμε να παρακολουθούμε.

Πρόσφατα ένας τύπος ζωγράφισε τον Homer έτσι όπως θα ήταν στην πραγματική ζωή και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

Έλα όμως που το παρεόνι έχει κάποια κενά. Σε ένα επεισόδιο του έκτου κύκλου η οικογένεια κάθεται στον καναπέ και όλοι ακούν τη Marge να εξηγεί το πώς έμεινε έγκυος στα παιδιά και κυρίως την αντίδραση χαράς -not- του Homer

 

 

Κάποια στιγμή όμως κατά τη διάρκεια των flashback ο παραγωγός της σειράς, Matt Selman συνειδητοποίησε πως κάτι πάει στραβά. Πολύ στραβά μάλιστα.

Για να καταλάβεις, υπάρχει μια στιγμή που η Marge μιλάει στον Homer με την κοιλιά-τούμπανη (λόγω εγκυμοσύνης της Maggie) και στον τοίχο από πίσω της υπάρχει ένα κάδρο με το μέχρι τότε αγέννητο μωρό της.

Τσέκαρε.

 

 

Μετά από αυτό έγινε ένας μικρός πανικούλης στο Twitter. Αρκετοί φίλοι της σειράς άρχισαν να σχολιάζουν το λάθος στα social media, με μερικούς εξ αυτών να αποκαλύπτουν πως το συγκεκριμένο σφάλμα έγινε πάνω από μία φορά. Υπερβολικοί λες;

Για δες και εδώ.

 

 

Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν λίγο, σε τέτοιο σημείο που ο έτερος παραγωγός, Al Jean δημοσίευσε χαριτολογώντας πως «απέλυσε γύρω στα 17 άτομα για αυτό το λάθος».

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved