Ένα σπάνιο βίντεο με τους Linkin Park να κοπανιούνται στα πρώτα τους βήματα

Nu metal πιτσιρικαρία.

Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς μεγαλώσατε με τους Linkin Park, αλλά το 2000 που μόλις είχαν υπογράψει το συμβόλαιό τους με την Warner Brothers για το Hybrid Theory, έκαναν τα πλήθη να κοπανιούνται με το nu metal ήχο τους. Ήταν μία νέα μπάντα που είχε κάτι να πει και που όπως έδειχναν οι πωλήσεις και η φρενίτιδα της νεολαίας, είχε πολλά ακόμα να μας δείξει.

Θυμάσαι την πρώτη φορά που είδες αυτό στο MTV;

 

 

Να λοιπόν που ένα βίντεο από τα παλιά έρχεται να θυμίσει εκείνες τις ημέρες. Είναι μία σειρά από μονταρισμένα πλάνα του παλιού καλού LP TV, όταν ακόμα η μπάντα μέσα από την ιστοσελίδα της παρουσίαζε στιγμιότυπα από tours και live εμφανίσεις.

To βίντεο διαρκεί περίπου 10 λεπτά και εμφανίζονται τα μέλη όσο και φίλοι της μπάντας όπως ο Jay Gordon των Orgy ή και ο Stephen Richards των Taproot.

Θα δεις στο 1:17 ένα κορυφαίο live του By Myself, μία φάρσα του Joe στο 2:12 και οπωσδήποτε το live του A Place for My Head στο 5:07. Στο 6:03 ετοιμάσου να δεις και τον πιτσιρικά Chester να κάνει ένα ακόμη τατουάζ καθώς και την υπεροχή του στο One Step Closer στο 9:10.

 

 

Αναμνήσεις ρε γαμώτο. Όμορφες, ωραίες αναμνήσεις...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved