Λυγίσαμε με το τελευταίο βίντεο του Chester των Linkin Park

Κρίμα, πραγματικά κρίμα.

Όταν μάθαμε την αναγγελία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή των Linkin Park, του Chester Bennington παγώσαμε πραγματικά. Μάλιστα για κάποιους από εμάς ήταν σα να χάναμε ένα κομμάτι της εφηβείας μας με τον θάνατό του.

Η κατάθλιψη είναι καταραμένο πράγμα και μπορεί να σε ρίξει στα χειρότερα τάρταρα πριν το καταλάβεις. Και οι ροκ σταρ που μας μεγάλωσαν στα γόνατά τους με τα τραγούδια και τους στίχους τους είναι ευάλωτοι σε αυτή δυστυχώς.

Στις 16 Σεπτεμβρίου η οικογένεια του Chester δημοσιοποίησε το τελευταίο βίντεο που τον δείχνει εν ζωή:

Απλές και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με εκείνον και τα παιδιά του. Είναι να σε πιάνει αμηχανία πραγματική μπροστά στο θέαμα, ακριβώς όπως και με την τελευταία φωτογραφία που τον δείχνει ζωντανό.

Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως αυτός ο άνθρωπος νικήθηκε από τους προσωπικούς του δαίμονες. Κι όμως τα σημάδια ίσως να μην ήταν σε κανέναν εμφανή αφού όπως έγραψε και η γυναίκα του «έτσι έδειχνε στα μάτια μας η κατάθλιψη 36 ώρες πριν πεθάνει».

Chester Bennington dead His last interview 831209

Το μόνο θετικό σε όλο αυτό είναι ότι η οικογένειά του δραστηριοποιείται, και μέσω αυτού του βίντεο, ώστε να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για αυτή την ύπουλη ψυχική ασθένεια



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved