Έσκασε μύτη η πρώτη φωτογραφία από το reboot του «Terminator»

Sarah Connor οέ οέ οέ!

Στο σινεμά έχουμε δει γυναίκες όλων των ειδών. Από κακομαθημένες, κακιασμένες, φλώρους, ντελικάτες αλλά και παθιασμένες, περιπετειώδεις και παντοδύναμες. Πέραν των παραπάνω βέβαια υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία. Αυτή των ατρόμητων. Των Badass. Και στις Badass μόνο δύο χωρούν.

H Ripley από το «Alien» και η Sarah Connor του «Terminator». Η πρώτη (Sigourney Weaver) έσφαξε εξωγήινους, μας διασκέδασε για μπόλικες ταινίες αλλά έκανε τον κύκλο της. Η δεύτερη πάλι (Linda Hamilton) ήταν απόλαυση μέχρι το «Terminator: Judgement Day» αλλά λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από την Emilia Clarke, γνωστή σε όλους μας ως Khalisi στο Game of Thrones.

 

klark

 

Και όμως η Linda δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Διότι στο reboot του «Terminator» θα βρίσκεται ξανά στη σκηνή ως Sarah Connor πλάι φυσικά στον αγέραστο Arnold Schwarzenegger.

Τσέκαρε κείμενο που γράψαμε για τον 71χρονο Arnie της καρδιάς μας.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε και η πρώτη της φωτογραφία πλάι στις συμπρωταγωνίστριες του «Terminator 6», Mackenzie Davis και Natalia Reyes με ένα shotgun αγκαζέ και πολύ πυρομαχικό έτοιμο για εκτόξευση. Μπορεί να τα 'χει πλέον χρονάκια της, αλλά δείχνει αποφασισμένη να διαλύσει κάθε ρομπότ που θα τα βάλει μαζί της.

 

terminator

 

Το έκτο επεισόδιο του Εξολοθρευτή αναμένεται στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved