Τι υπάρχει πλέον εκεί έξω για τον Arnold Schwarzenegger;

Μία αποτίμηση του βίου και της πολιτείας του.

Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη όταν είσαι σταρ. Ενίοτε γίνεται και δυσκολότερη όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου. Ο Άρνι είναι ένας τύπος που έζησε τo αμερικανικό  όνειρο. Από το body building πέρασε στην κινηματογραφική βιομηχανία, γέμισε τον κουμπαρά του εκατομμύρια και έφτασε μέχρι το πολιτικό αξίωμα του κυβερνήτη στην Καλιφόρνια.

Σημασία όμως πλέον έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τι κάνει σήμερα ενώ σχεδιάζει με τον Κάμερον τα επόμενα Terminator;

 

 

Με τις ταινίες ακόμα την ψάχνει

Γιατί πέρα από τα Terminator και κυρίως το reboot, ο Άρνι έχει πρωταγωνιστήσει σε επικές παπάτζες που ικανοποιούν ωστόσο την δίψα του κάθε «περιπετειάκια». Εκρήξεις, πυροβολισμοί και τσαμπουκάδες. Δεν είναι κακό. Απεναντίας είναι σφραγίδα Άρνολντ.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Δύο από αυτές είναι το Maggie και το Aftermath. To πρώτο ήταν ένα post-apocalyptic horror με τα ζόμπι να οργώνουν τον κόσμο. Η ταινία δεν πήγε καλά, αλλά ο Άρνι πήρε καλές κριτικές για την ερμηνεία του.

Η ταινία ωστόσο που απέδειξε πως είναι ικανός για επιπλέον πράγματα ήταν το  Aftermath. Είναι η πρώτη του εμφάνιση σε δραματική-θρίλερ ταινία που πήρε εξαιρετικές κριτικές για τον ρόλο του. Το καλό νέο είναι πως το ψάχνει, αν και σύντομα θα επανέλθει στο ρόλο για τον οποίο έγινε γνωστός στον κόσμο. 

 

 

Στα προσωπικά του προσπαθεί να βρει ισορροπία

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Άρνι χώρισε μετά από 26 χρόνια γάμου με την γυναίκα του, Μαρία Σράιβερ, όταν παραδέχτηκε πως είχε παράλληλη σχέση με την οικονόμο του σπιτιού –με την οποία είχε αποκτήσει και παιδί. Έκτοτε προσπαθεί να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα με τον γιο του τον Πάτρικ που ακολουθεί δειλά-δειλά τα βήματα του πατέρα μου. «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου με την Μαρία και το πληρώνω».

Ο Κόναν έφτασε στο σημείο να εθιστεί στα ψυχοφάρμακα περνώντας μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής του στα γυρίσματα των Αναλώσιμων. Πλέον έχει αφοσιωθεί ξανά στην γυμναστική και τις ταινίες.

 

arni1

 

Μην ξεχνάς εναν ακόμη γερόλυκο που ακούει στο όνομα Κλιντ Ίστγουντ.

 

Με τα λεφτά ωστόσο δεν έχει καθόλου πρόβλημα

Παρότι τα δημοσιεύματα τον ήθελαν στα όρια της χρεοκοπίας μετά τον χωρισμό, ο Άρνολντ δείχνει να μην κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο.  Αρχικά είναι συνέταιρος με τους Μπρους Γουίλις, Ντέμι Μουρ και Σιλβέστερ Σταλόνε στην αλυσίδα εστιατορίων Planet Hollywood. Του ανήκει εμπορικό κέντρο στο Οχάιο ενώ παράλληλα είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων Diamensional Fund. Όλα αυτά την στιγμή που η περιουσία του για το 2018 ανέρχεται σε 400 εκατομμύρια δολάρια, με το σχεδόν 50% από αυτά να οφείλονται σε επιστροφές φόρων από το 2006.

 

arnold schwarzenegger lg 1100x681

 

Πολιτικά πιο ενεργός από ποτέ

Ο Άρνι ήταν πάντα Ρεπουμπλικάνος αλλά με μία ιδιαίτερη εξαίρεση: δεν στήριξε ποτέ τον Ντόναλντ Τραμπ για το  προεδρικό χρίσμα. Έκτοτε -και νωρίτερα- υπήρχε μία κόντρα ανάμεσα τους πολύ πριν ο Τραμπ κάνει την είσοδο του στον Λευκό Οίκο. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ο Άρνι είναι υπέρ της οπλοχρησίας, στηρίζει ανοιχτά το Ισραήλ στο Παλαιστινιακό θέμα και θεωρεί πως η υπάρχουσα κυβέρνηση είναι από τα χειρότερα πράγματα που συνέβησαν στην αμερικανική πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, έχει πάντα ένα σχόλιο για τον καθένα τους.

 

 

Σήμερα ο Άρνολντ γίνεται 75. Ναι είναι πλέον παππούς με λίιιγο πιο φουσκωμένα από το κανονικό μούσκουλα. Εμείς ωστόσο θέλουμε να τον θυμόμαστε στα καλύτερά του. Μακριά από πολιτικά, να ψάχνει το επόμενο στάδιο της καριέρας του στις ταινίες, ακριβώς όπως κάνει και ο γερόλυκος ο Κλιντ Ίστγουντ. Θέλουμε τον Κομάντο-Κόναν που αγαπήσαμε.

Χρόνια πολλά Άρνι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved