Γιατί δεν αφήνετε τον Τζακ Μπάουερ στην ησυχία του;

Η FOX ετοιμάζει νέα σειρά «24» και ακόμη απορούμε το γιατί.

Τα ωραία πράγματα δεν πρέπει να τα πειράζεις. Άπαξ ωστόσο και τα πειράξεις και οι προσπάθειες σου αποδειχθούν άκαρπες, δεν πρέπει να τα ξαναγγίξεις ποτέ. Το «24» ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μία σειρά που έβαλε τον Κίφερ Σάδερλαντ στο προσκήνιο της μικρής οθόνης και χάρισε επεισόδια το ένα πιο ανατρεπτικό από το άλλο.

Πάνε όμως αυτά παιδιά. Τελειώσανε. Και δεν το άφησαν το καημένο να γίνει κλασσικό. Το τράβηξαν από τα μαλλιά βγάζοντας δύο series που άφησαν κακές εντυπώσεις, όπως το 24: Legacy και το 24: Live Another Day.

 

 

Μαθαίνουμε λοιπόν πως είναι στα σκαριά και το prequel του «24» το οποίο δεν θα είναι limited όπως οι προηγούμενες δύο προσπάθειες. Δεν ξέρουμε αν θα εστιάσει στον ίδιο ήρωα -μιας και σύμφωνα με το Deadline ο Σάδερλαντ δεν θα επιστρέψει- αλλά σίγουρα θα εξερευνήσει την ίδια την σύσταση της Αντιτρομοκρατικής βάζοντας τα θεμέλια για την άφιξη ανθρώπων σε αυτή όπως ο Τζακ Μπάουερ. Οπότε η ερώτηση είναι πως αν τα πράγματα φτάσουν ως εκεί, ποιος θα είναι κατάλληλος για να παίξει τον πιο νέο και άπειρο Μπάουερ που μπαίνει σιγά-σιγά στη δράση. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter οι Τζόελ Σέρνοου και Μπομπ Κόχραν, οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς, θα είναι εκείνοι που θα «τρέξουν» και το νέο series.

 Καλύτερα με το spin off του Sons of Anarchy.

 

Ναι οκ λέμε ζήτω, αλλά παράλληλα φοβόμαστε. Γιατί σε έναν ήρωα που μάγεψε την μικρή οθόνη αξίζουν τα καλύτερα και όχι αποτυχημένες προσπάθειες. Και βλέπουμε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved