Καλωσορίζουμε το πρώτο teaser από το spin off του Sons of Anarchy

Συν 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το Mayans MC.

Είχαμε να ακούσουμε νέα για το spin off από το καλοκαίρι του 2017, όμως γνωρίζουμε πλέον και επίσημα πως θα κάνει την καριέρα του φέτος στο τηλεοπτικό δίκτυο FX.

Και μία νέα σειρά που θα εστιάσει πάνω στους Mayans, τους εχθρούς των SoA, είναι από εκείνες που θέλουμε να δούμε.

 

1. Αρχικά είχαμε θεματάκια στην παραγωγή

Mayans Mc Sons Of Anarchy Spin Off Set

Γνωρίζουμε πως το FX δεν είχε μείνει και τόσο ευχαριστημένο με το pilot. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Kurt Sutter από την σκηνοθεσία και να περάσει στη θέση του βασικού παραγωγού. Η σκηνοθεσία δόθηκε στον βετεράνο Norberto Barba (Grimm, Preacher, Suits) που ανέλαβε να συστήσει στο κοινό το νέο χαρακτήρα του Ezekiel EZ Reyes.

 

2. Είναι βασισμένο πάνω σε αληθινές ιστορίες

kurt sutter elgin james

Στο team έχει έρθει για δεύτερη φορά ο Elgin James, φίλος του Sutter και πρώην μέλος της Friends Stand United, μίας οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί εγκληματική από το FBI. Συγκεκριμένα ο James έχει συλληφθεί στο παρελθόν περνώντας και ένα διάστημα στη φυλακή, για οργανωμένη επίθεση σε αντίπαλη συμμορία. Πολλά από τα στιγμιότυπα που θα εμφανιστούν στη σειρά θα έχουν να κάνουν με τις εμπειρίες του.

 

3. Τι θα δούμε και ποιους

180104 mayansmc

Κεντρικός χαρακτήρας της σειράς θα είναι ο J.D. Pardo (The Messengers) στον ρόλο του Ezekiel Reyes. Πρόκειται για έναν Μεξικανό ο οποίος βγαίνει από την φυλακή λίγο μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου Sons of Anarchy και μπαίνει στους Mayans ως prospect. Τυπικά θα δούμε τον κεντρικό ήρωα να ξεκινάει από το απόλυτο μηδέν μέχρι να φτάσει στο τραπέζι των «μεγάλων» των Mayans. Μαζί  του πρωταγωνιστούν και οι Edward James Olmos (Αgents of S.H.I.E.L.D.) και τον βετεράνο Raymond Cruz (Training Day, Breaking Bad).

 

4. Tι θα γίνει με τον President τον Marcus Alvarez;

mayans

Τρία ζήτω για την επιστροφή του απόλυτου αρχηγού των Mayans. Ο Εmilio Rivera επιστρέφει στη νέα σειρά και το όνομα του φαίνεται στα credits των δύο πρώτων επεισοδίων από τα 10 που θα έχει η πρώτη σεζόν. Δεν ξέρουμε ωστόσο πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι η συμμετοχή του.

Όλα πόπα; Τσέκαρε τώρα και το πρώτο teaser της νέας σειράς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved