Οι δημιουργοί του «It» γιγαντώνουν κι άλλο τον εφιάλτη των παιδικών μας χρόνων

Chucky is back…

Έχει στοιχειώσει άπειρα από τα παιδικά μας όνειρα. Είναι ίσως ο πρώτος λόγος που αρχίσαμε να τρέμουμε τις κούκλες. Ο Chucky ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα παιχνίδι-εφιάλτης για όλα τα παιδιά της προηγούμενης γενιάς καθώς μια ματιά να του ρίξεις σε πιάνει ανατριχίλα. Όσο και αν επιχείρησαν να τον «χαλάσουν» με τα χρόνια.

 

chucky

 

 

Για όποιον δεν θυμάται…

Ο Chucky είναι μια κούκλα με μάτια τρομακτικότερα και από του Malcolm McDowell στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που κάνει ένα πράγμα: Σφάζει κόσμο. Α ναι, λεπτομέρεια. Μέσα του κουβαλά το πνεύμα ενός στραγγαλιστή, του Charles Lee Ray ο οποίος ξυπνάει ως παιχνίδι στην αγκαλιά του εξάχρονου ιδιοκτήτη του και ψάχνει απεγνωσμένα νέο σώμα.

Η πρώτη ταινία με τίτλο «Child’s Play» το 1988 τρόμαξε κόσμο και γνώρισε τεράστια επιτυχία ανοίγοντας το δρόμο για άλλα επτά έργα. Όσο περνούσαν τα χρόνια ωστόσο όλο και περισσότερο ο κακός μας έχανε τη λάμψη και τον τρομακτικό του χαρακτήρα με αποτέλεσμα από θρίλερ η ιστορία του να μετατραπεί σε splatter παρωδία.

Η λύση για τη διάσωση του franchise ήταν μία. Να ξαναρχίσει από την αρχή (όπως για παράδειγμα ο Σκοτεινός Ιππότης του Christopher Nolan). Και ευτυχώς, οι διαδικασίες για το reboot ξεκινούν σύντομα. Και το καλύτερο, από τους σωστούς ανθρώπους.Τα ονόματά τους: David Katzenberg και Seth Grahame-Smith. Αν δεν σου λένε κάτι, απλά να ξέρεις πως είναι οι τύποι που έφεραν ξανά το «IT» στη ζωή.

 

clownnn

 

Ω ναι, όπως και με τον Pennywise τον κλόουν, έχουν αναλάβει την παραγωγή του «Child's Play» και έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε όμορφα πραγματάκια.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο Σεπτέμβριο. Υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved