Έφτασε το πρώτο σποϊλεράκι για το τελευταίο Star Wars

Ο Master Yoda αντεπιτίθεται.

Το «Star Wars: The Last Jedi» ήταν η ταινία που περιμέναμε όσο καμία το 2017. Ήρθε, το είδαμε και ο κόσμος έγινε άνω κάτω. Άλλοι το λάτρεψαν, άλλοι το μίσησαν –μέχρι και ο Mark Hamil και πλέον περιμένουμε με κομμένη την ανάσα το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της νέας τριλογίας προκειμένου να μάθουμε τι θα συμβεί στην Αντίσταση μετά το θάνατο του Luke Skywalker.

Για την ώρα πάντως περιμένουμε την ιστορία του Han Solo.

Αν κάτι πάντως χρίζει καθολικής αποδοχής στο Last Jedi, αυτό είναι η απροσδόκητη συμμετοχή ως πνεύμα του Master Yoda. Της ευγενικής καρικατούρας αλλά πανίσχυρου Jedi που έκανε την εμφάνισή του στο πλάι του Luke, τον οποίο τελευταία φορά απολαύσαμε «The Revenge of the Sith» και στην επική μάχη του απέναντι στον Darth Sidious.

 

 

Και επειδή ο κόσμος έπαθε αμόκ με τη συμμετοχή του, όλα δείχνουν πως η επανενεργοποίησή του δεν ήταν πυροτέχνημα. Σύμφωνα με όσα λέγονται ο Yoda θα επανέλθει και στην επόμενη ταινία προκειμένου να αποτελέσει τον μέντορα της Rey στην προσπάθειά της να κερδίσει τον άσπονδο εχθρό της, Kylo Ren.

Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε τη βασική πλοκή, μπορεί να μην ξέρουμε καλά-καλά το όνομα του τελευταίου κεφαλαίου της νέας τριλογίας που θα βγει το Δεκέμβρη του 2019. Παρόλα αυτά το πρώτο σημαντικό νέο ήταν αρκετό για να μας φορτώσει με ενθουσιασμό. Ακόμα και αν θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα. 

Η Δύναμη είναι ακόμα μαζί μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved