Η απίστευτη ξενέρα του Μαρκ Χάμιλ για τον Λουκ Σκάιγουοκερ

«Διαφωνώ με ό,τι κάνατε πάνω στον χαρακτήρα μου».

Σκέψου να είσαι ηθοποιός και να έχεις συνδέσει τον εαυτό σου με έναν διάσημο χαρακτήρα που άφησε εποχή στον κινηματογράφο. Έναν χαρακτήρα που ο κόσμος λατρεύει και που μέχρι και σήμερα έχει γοητεύσει γενιές και γενιές. Και ξαφνικά έρχεται κάποιος και στα κάνει όλα μαντάρα. Δεν θα τρελαινόσουν;

Κάπως έτσι τρελάθηκε και ο Μαρκ Χάμιλ για τον χαρακτήρα του, Λουκ Σκάιγουοκερ, και πως αυτός προβλήθηκε στο The Last Jedi.

mark2

 

Υπήρχαν ήδη προβλήματα και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, με τον Χάμιλ να λέει επανειλημμένα στον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον ότι «διαφωνώ κάθετα με ό,τι αποφασίσατε για τον χαρακτήρα μου».

Πρόσφατα μίλησε στο IMDb αλλά και στο ισπανικό  SensaCine, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είχα δυσκολίες να δεχτώ την αλλαγή στον χαρακτήρα του Λουκ» αλλά και ότι «έφτασα στο σημείο να πιστεύω πως πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό και ξεχωριστό χαρακτήρα».

Πίκρα.


Δεν ξέρουμε αν ο Χάμιλ θα επιστρέψει στο επόμενο επεισόδιο (σ.σ.: έστω και σαν φάντασμα όπως ο Όμπι Ουάν Κενόμπι στις αρχικές ταινίες), αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα δεχτεί τις ίδιες αλλαγές για τον Λουκ.

Και ίσως να είναι και καλύτερα έτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved