Το Facebook σε βοηθάει να κάνεις snooze την πρώην σου

Επιτέλους μία λύση που δεν περιέχει unfriend και block.

Έχεις κάτσει να σκεφτείς γιατί οι χωρισμοί μας είναι πλέον πιο δύσκολοι; Λόγω αυτής της άτιμης της τεχνολογίας. Όχι, σοβαρά, σκέψου το λίγο. Κάποτε χώριζες και τέλος. Δεν έβλεπες την άλλη στο Facebook να κωλοτρίβεται στις φωτογραφίες της σε κάποιον καινούργιο. Και θα μας πεις «ωραία, αλλά υπάρχει το block και το unfriend».

Κάποιοι ωστόσο το βρίσκουν μικροπρέπεια και ψάχνουν άλλες λύσεις.

ross and rachel break up


Να λοιπόν που το Facebook αποφάσισε να βοηθήσει όλους εκείνους που χώρισαν αλλά δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα την πρώην τους.

Σύμφωνα με το Sky News, το Facebook ετοιμάζει μία νέα λειτουργία που θα λέγεται Take A Break. Μόλις θα ανιχνεύει ότι από δεσμευμένος είσαι πλέον single, θα σου  δίνει μία λειτουργία όπου θα μπορείς να κάνεις snooze την πρώην σου. Δεν θα την διαγράφεις δηλαδή, αλλά παράλληλα δεν θα εμφανίζεται τίποτα στο newsfeed σου από εικόνες της, status και τέλος πάντων ό,τι άλλο μπορεί να σε ξανακάνει να πέσεις στα πατώματα.


Το Take a Break θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 30 μέρες. Ένα μηνάκι δηλαδή καιρό για να την ξεγράψεις τελείως. Αν δεν τα καταφέρεις και τότε ρίξτο στο ουίσκι και στα καψουροτράγουδα… Κάνουν δουλίτσα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved